"Kerem Aktürkoğlu'nun gidişiyle ilgili net bir durum var"

12.08.2024 - 17:46 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 17:56

Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun transferi hakkında konuştu. Demirkol, "Kerem Aktürkoğlu'nun gidişiyle ilgili net bir durum var" dedi.

"Kerem Aktürkoğlu'nun gidişiyle ilgili net bir durum var"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Rusya ekiplerinden Spartak Moskova'nın radarında. Kerem için Sarı-Kırmızılılara 13 milyon Euro bonservis bedeli teklif edildiği kaydedilirken, Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında milli futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Spartak Moskova'nın teklifi kabul edildi

Rusya ekiplerinden Spartak Moskova, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na talip oldu. Rusların, Kerem için 13 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ve bunun Sarı-Kırmızılılar tarafından kabul edildiği ifade edildi. Milliyet'te yer alan habere göre; Spartak'ın 2.4 milyon Euro yıllık ücret teklif ettiği, Kerem'in ise 3.5 milyon Euro'dan biraz fazla bir talepte bulunduğu belirtildi.

"Net bir durum var"

Mehmet Demirkol, Kerem Aktürkoğlu'nun Süper Kupa'daki Beşiktaş maçının devre arasında söylediği iddia edilen sözler hakkında ise şunları söyledi: "Kerem'in gitmesiyle ilgili net bir durum var. Şu son çıkan haberlerin başka bir sebebi olamaz. Ama sen adamı neden zorla Rusya'ya yolluyorsun. Neden bu haberler bu kadar çıkıyor? Neden böyle servis ediliyor."

"Düzgün vedalaşmamız lazım"

"Düzgün vedalaşmamız lazım. Galatasaray bu konuda iyilerden biridir ama düzgün ayrılmamız lazım. Kerem'in iki senedir verdiği performans kalburüstü performans mı? Değil."

"Zaha o mücadeleyi burada yapamadı"

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan ve Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin radarına giren Wilfried Zaha hakkında da konuşan Demirkol, "Okan Buruk'un, Beşiktaş maçının ardından Zaha hakkında dedikleri doğru değildi. Başka kelimelerle onu söyleyebilirdi. Zaha liderliğe alışmıştı ama o mücadeleyi burada yapmadı. Icardi ve Mertens'in olduğu yerde de bu kolay değil." ifadelerini kullandıç

Senin için hazırladığımız haberler