Kerem Aktürkoğlu'ndan Barcelona Maçı Sonrası Paylaşım: "Çok Şey Kazandık"

18.03.2022 - 15:36 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 15:41

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında İspanyol temsilcisi Barcelona'ya elenen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Barcelona Maçı Sonrası Paylaşım: "Çok Şey Kazandık"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında İspanyol ekibi Barcelona'ya sahasında 2-1 yenilerek turnuvaya veda etmesinin ardından takımın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Maalesef sona erdi"

Yıldız oyuncu paylaşımında, "“Düşler Sahnesi” maalesef bizim için sona erdi. Büyük zafere bu kadar yaklaşmışken daha da ileriye gitmek tek arzumuzdu. 

"Çok şey kazandık"

Her ne kadar dünkü Barcelona maçı ile elenmiş olsak da, çok şey kazandık. Tecrübe, takım ruhu, birliktelik ve daha niceleri. Bu kazançlar bizi ilerideki başarılarımıza ulaştıracak, buna yürekten inanıyorum.

"Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum!"

Nasıl ki taraftarımız dün bir saniye bile takımı desteklemekten vazgeçmedi. Biz de mücadeleden bir saniye vazgeçmeyeceğiz. Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum!" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray Avrupa'da kaybetti, Türkiye'de kazandı!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon sarı-kırmızılı takım ile 43 maça çıkan başarılı oyuncu 11 gol ve 9 asist ile oynadı. Avrupa'nın birçok dev takımının yakından takip ettiği 23 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler