Kerem Aktürkoğlu, Hat-Trick Yaptığı Başakşehir Maçı Topunu Bağışladı

09.03.2023 - 14:05 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 14:14

Yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ın 7-0 kazandığı Medipol Başakşehir maçında hat-trick yaptığı topu depremzedelere bağışladı. İşte detaylar.

Kerem Aktürkoğlu, Hat-Trick Yaptığı Başakşehir Maçı Topunu Bağışladı

AJANSSPOR HABER

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen feci depremin yaralarını sarmayı sürdürüyor. Toplam 11 ili etkileyen afetin ardından başlatılan yardım kampanyaları hız kesmeden devam etti. Futbol dünyası da bu kampanyaların ön saflarında yer aldı.

Kerem Aktürkoğlu'ndan afet bölgesine yardım

Spor Toto Süper Lig'de liderlik yarışı veren Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, depremzedelere destek oldu. Genç futbolcu kendisi için anlamlı olan bir hatırayı afet bölgesine yardım amacıyla açık artırmada satılması için Sarı-Kırmızılı kulübe verdi.

Hat-trick yaptığı topu bağışladı

Kerem Aktürkoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 7-0 kazanılan Medipol Başakşehir maçında hat-trick yaptığı topu bağışladı. Galatasaray, konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Icardi planı! Bonservisi alınamazsa alternatifi belli
Habere Git

"Bu destek hiç bitmeyecek!"

Sarı-Kırmızılı kulüp, "Bu destek hiç bitmeyecek! Kerem Aktürkoğlu, hat trick yaptığı M. Başakşehir maçının topunu müzayedemize bağışladı. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yarın 19.05'te düzenleyeceğimiz açık artırmanın tüm gelirini, depremin yaralarını sarmak için kullanacağız" paylaşımını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler