Kiralık olarak Real Madrid'e Transfer olan Kepa'dan Bayern Münih İtirafı

06.09.2023 - 18:10 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 18:17

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'e transfer olan kaleci Kepa, Bayern Münih'ten gelen teklifi neden reddettiğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Kiralık olarak Real Madrid'e Transfer olan Kepa'dan Bayern Münih İtirafı

AJANSSPOR - HABER

Chelsea'den bir yıllığına Real Madrid'e transfer olan İspanyol kaleci Kepa Arrizabalaga, Bayern Münih'ten gelen teklifi neden reddettiğiyle ilgili konuştu.

"Chelsea'den ayrılmayı ben istedim"

Kepa yaptığı açıklamada, "Her şey çok çabuk gelişti. Pochettino'nun Chelsea'de kalmamı istediği doğru ama değişimin benim için iyi olacağını düşündüm. Ayrılmayı ben istedim." dedi.

"Thomas Tuchel beni aradı"

Kepa, "Thomas Tuchel beni aradı. Münih'e gitmeye çok yakındım. Bir arkadaşımızın sakatlanması sonrası böyle bir fırsat çıktı. Daha önce birlikte oynadağınız teknik direktörün sizi gittiği takıma istemesi gerçekten hoş bir durum." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Real Madrid zafer serisini sürdürdü
Habere Git

"Sonuçta Real Madrid, Real Madrid'dir"

Başarılı kaleci "Bayern Münih'in teklifini neden reddettiniz?" sorusuna, "Sonuçta Real Madrid, Real Madrid'dir. Real sizi istediğinde çok fazla düşünmenize gerek yok." açıklamasını yaptı.

Kepa'nın kariyeri

Altyapısından yetiştiği Athletic Bilbao'dan 2018 yazında Chelsea'ye transfer olan Kepa, 80 milyon avroyla bonservis bedeli en yüksek kaleci olarak kayıtlara geçti.

Kepa, Chelsea formasıyla birer UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Super Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler