Fenerbahçeli Ryan Kent için Mental anlamda sıkıntılı raporu!

30.08.2024 - 16:26 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 16:52

Fenerbahçe'nin yolları ayırmaya çalıştığı isimlerden Ryan Kent'in Fransız ekibi Nice'e transferi az görülen bir sebepten gerçekleşmedi. İşte detaylar...

Fenerbahçeli Ryan Kent için Mental anlamda sıkıntılı raporu!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana tutunamayan ve kulübün elden çıkartmak istediği Ryan Kent'in ayrılığı bir kez daha sekteye uğradı.

Nice, Fenerbahçeli oyuncudan vazgeçti

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu ile ilgileniyordu. Fakat kırmızı siyahlılar transferden çekildi.

Fenerbahçeli yıldızı "Mental sorunlar" nedeniyle transfer etmediler

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Nice yetkilileri, Ryan Kent transferinden oyuncunun mental problemler yaşadığı gerekçesiyle transferden vazgeçti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da!
Habere Git

Fenerbahçe'de tutunamadı

Geçen sezonun başında İskoçya Ligi ekibi Rangers FC'den ayrılıp Fenerbahçe'ye imza atan sol kanat oyuncusu sarı lacivertlilerde bekleneni veremedi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği oyuncunun geçen sezon lisansı çıkmamıştı. Bu sezon ise Jose Mourinho'da Kent'e yönelik olumsuz rapor verdi.

Fenerbahçe forması ile 19 maça çıkabildi

Fenerbahçe forması ile şimdiye kadar tüm kulvarlarda toplam 19 maça çıkan Ryan Kent, 1 gol ve 2 asistlik bir katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler