Kendisini Lionel Messi'ye benzeten Vieira, Premier Lig'de tutunamadı

24.08.2024 - 19:46 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 19:52

Kendisini dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'ye benzeten Fabio Vieira, Arsenal'dan ayrılarak eski kulübü Porto'ya geri transfer oluyor. İşte detaylar...

Kendisini Lionel Messi'ye benzeten Vieira, Premier Lig'de tutunamadı

AJANSSPOR - HABER

Arsenal'in 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabio Vieira, Porto'nun transfer gündeminde. Ünlü futbol muhabiri Fabrizio Romano'nun haberine göre, Portekizli futbolcu, Porto'ya kiralık olarak transfer olacak.

40 milyon Euro bedelle Arsenal'a transfer olmuştu

Porto'nun kiralık anlaşmasında satın alma opsiyonu bulunmuyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce de Porto forması giymiş ve 2022 yılında yaklaşık 40 milyon Euro bedelle Arsenal'a transfer olmuştu.

Vieira: "Messi benim gibi sol ayaklı"

Öte yandan Portekizli futbolcu Vieira, geçtiğimiz yıl verdiği röportajda kendisini Messi'ye benzeterek gündem olmuştu. Veira, "Ronaldo ve Messi'yi seviyorum. Messi'yi oyun tarzından dolayı seviyorum. Benimki gibi - sol ayaklı, aynı özelliklerden bazılarını taşıyorum. Ve Ronaldo'yu Portekizli olduğu için değil, sıkı çalışması ve zihniyeti yüzünden örnek alıyorum. İnanılmaz. Ve birçok gol atıyor. Onlar inanılmaz oyuncular." ifadelerini kullanmıştı.

Vieira'nın geçen sezonki performansı

Portekizli oyuncu, 2023/24 Premier Lig sezonunda 11 maçta forma giyip 1 gol 2 asistlik performansla oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler