Paul Pogba 4 yıl men cezası aldı!

29.02.2024 - 14:46 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 17:18

Son dakika haberleri. İtalya Ligi takımlarından Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba, doping sebebiyle futboldan 4 yıl men cezası aldı. İşte detaylar.

Paul Pogba 4 yıl men cezası aldı!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta forma giyen ve ikinci numunesine yapılan testi de pozitif çıkan Fransız futbolcu Paul Pogba'nın aldığı ceza belli oldu.

Pogba 4 yıl men cezası aldı

GOAL'de yer alan habere göre; İtalyan ekibinde Kenan Yıldız'ın da takım arkadaşı olan Paul Pogba'nın doping kullandığı gerekçesiyle 4 yıl men cezası aldığı belirtildi.

Bilindiği üzere İtalyan Anti-Doping Organizasyonu (NADO), ilk testin pozitif çıkmasının ardından Fransız futbolcuya geçici men cezası vermişti.

Pogba itiraz edecek

Kararın ardından açıklama yapan Paul Pogba, "Verilen kararın yanlış olduğuna inanıyorum. Profesyonel futbolculuk kariyerimde inşa ettiğim her şeyin elimden alınmış olmasından dolayı üzgünüm ve şok olmuş durumdayım. Yasal kısıtlamalardan kurtulduğumda tüm hikaye netleşecek ancak hiçbir zaman bilerek anti-doping düzenlemelerini ihlal eden herhangi bir takviye almadığımı söyleyebilirim. Spor Tahkim Mahkemesi nezdinde bu karara itiraz edeceğim" dedi.

Bu sezon 2 maça çıktı

Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece 2 karşılaşmada forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler