Kenan Yıldız, Allegri'nin Sözlerinden Sonra Saçlarını Kesti

22.08.2023 - 16:10 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 16:24

Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri, genç oyuncu Kenan Yıldız'ın saçlarıyla oynaması sonra kesmesini istemişti. Yıldız, hocasını dinledi ve saçlarını kesti.

Kenan Yıldız, Allegri'nin Sözlerinden Sonra Saçlarını Kesti

AJANSSPOR HABER

Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri, ligin ilk haftasında oynadıkları Udinese maçının ardından Kenan Yıldız'a sitem ederek "saçlarını kesecek" demişti.  Genç futbolcu hocasının sözünü dinledi ve saçlarını kesti.

100 kere saçıyla oynadı

Allegri, Kenan Yıldız hakkında: "Kenan Yıldız, yarın saçlarını kestirecek. Çünkü maç içinde yüz kere saçlarıyla oynadı, o saçlar kesilecek.  İşleri, olması gerektiği gibi yapmak gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Yeni imajı

Hocasının sözünü dinleyerek saçlarını kestiren Yıldız, yeni imajını Instagram hesabında paylaştı:

İlgini Çekebilir
İngilizler duyurdu: Arda Güler, Beknaz ve Kenan Yıldız dünyanın en iyileri arasında
Habere Git

Kenan'a hayran kaldım

Genç oyuncusu hakkında övgü dolu sözler de söyleyen Allegri: "Kenan Yıldız muhteşem bir futbolcu, beni çok etkiledi. Hayran kaldım." ifadelerini kullanmıştı.

Kenan Yıldız'ın kariyeri

4 Mayıs 2005 doğumlu Kenan Yıldız kariyerine Bayern Münih'in alt yapısında başladı. Forvet pozisyonunda oynayan genç futbolcu, Bayern Münih'in U19 takımında 1 sezon oynadıktan sonra Juventus'un yolunu tuttu. Geçen sezonu İtalyan devinin U19 ve U23 takımlarında geçiren Kenan, bu sezon A takımda forma şansı buldu. Yıldız, geçtiğimiz sezonu 14 golle tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler