Kenan Atik: "Kırılma anıydı"

06.12.2020 - 21:25 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 21:25

Denizlispor'u çalıştıran Kenan Atik, 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Maçı neden kaybettiler? Altay Bayındır'ın performansı için ne dedi? İşte maç sonunda Kenan Atik'in açıklamaları...

AJANSSPOR-HABER

Denizlispor'da Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Kenan Atik, 2-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Kenan Atik, yenilgiyi neye bağladı? Fenerbahçe'den hangi ismi övdü? İşte detaylar...

"Önlem aldık ama kafasına çarpıp gol oldu"

Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Kenan Atik, "Çok üzgünüz. İkinci yarıdaki futboldan sonra maçın skoru bu olmamalıydı. Bazen futbolda ne kadar çalışırsanız çalışın kafaya çarpar gol olur. Gökhan'a önlem alıyorsunuz ama top kafaya geliyor gol oluyor. 2-0 olunca bayağı moral olarak kötü bitirdik. İkinci yarıda yaptığımız değişimlerle 1 gol bulursak maçı çevirebiliriz diye düşündük. Kırılma anı penaltıydı, kaçırdık. Altay'ı tebrik ediyorum iyi toplar çıkardı. Oyuncularımız istedi 90+8'e kadar bırakmadı. Olmayınca olmuyor bazen" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'tan kötü goller yedi, bize şansı tuttu"

Denizlispor Teknik Direktörü Atik, Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın performansına vurgu yaptı. Atik, "Sezon başından beri aynı şeyleri konuşuyoruz. Hücum organizasyonları konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Bunu bir türlü aşamadık. Defansta en küçük hatada gol yiyoruz. Futbolda bazen bunlar oluyor. Bizim sevindiğimiz tek bir şey var; 90+8'e kadar 2-0'dan çevirmeye çalıştık. Bugün maçın en iyilerinden birisi Altay'dı. Bir gün bu şanssızlık kırılacak yeter ki oyuncular böyle oynasın. Altay, Türk futbolunun yetişen iyi kalecilerinden. Bugün çok iyi oynadı. Beliktaş maçında kötü goller yedi ama bize karşı şansı tuttu" diye konuştu.

Kenan Atik, maçın ardından basın toplantısında neler söyledi?

Denizlispor teknik patronu basın toplantısında ise "Bu kadar pozisyona girip, maçı 2-0 kaybetmek üzdü bizi. Böyle yenilgilerden sonra bazı şeyleri konuşmak zor ama hakemlik bir iş yoktu bugün. Bu kadar ayyuka çıkacak, bu kadar hakemin hata yaptığına dair bir şey yoktu. Her şey normal ve kurallara uygundu. Penaltı da öyleydi. Kırmızı kart da öyleydi. Serdar Aziz’in gördüğü sarı kartlar da öyleydi. Kurallara aykırı hiçbir şey yoktu. Hakem kuralları uyguladı sadece" diye konuştu.

"Altay'ı geçemedik"

Atik, hakem Ali Palabıyık’a teşekkür ederek, "Çok iyi maç yönetti. 2-0 mağlup olduk. Biz üzgünüz. İkinci yarı iyi oynadık. İyi pozisyonlara girdik. Karşımızda Altay gibi bir kaleci vardı. Geçemedik, çok iyi kurtarışlar yaptı, günündeydi. Kalesine gelen bütün pozisyonları en iyi şekilde kurtardı. Diğer futbolcuları da unutmamamız lazım. Tüm takım çok iyi mücadele gösterdi. Toparlanacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler