Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Fenerbahçe Mağlubiyetini Değerlendirdi

08.10.2023 - 21:52 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 22:01

Süper Lig'in 8. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş ile futbolculardan Winck ile Sadık Çiftpınar açıklamada bulundu.

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Fenerbahçe Mağlubiyetini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı.

Maç sonu Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş ile futbolculardan Winck ile Sadık Çiftpınar açıklamalarda bulundu.

"Hakem de hemen penaltı verdi"

Maçtaki penaltın kararını değerlendiren Özdeş, "Fenerbahçe'yi kutluyorum. Hak ederek kazandılar. 80'den sonra da girdikleri net pozisyonlar var. Bizim için oyun istediğimiz gibi başladı. 30. dakikada bizim oyunumuz biraz daha iştahlandı. Fenerbahçe'yi kendi yarı alanına itebildik. Son 10 saniye kala kaybettiğimiz toptan sonra penaltı oldu. Hakem de hemen penaltı verdi. Çok kolay bir penaltı." dedi.

"Fenerbahçe'yi tebrik ederim"

Fenerbahçe'nin etkili oyuncularına vurgu yapan Özdeş, "Fenerbahçe çok etkili oyunculardan kurulu. 2-0 olduktan sonra farklı formata geçtik çünkü gol bulmamız gerekiyordu. Gol yemeyerek oyunun sonuna kadar tutunmaya çalıştık. Ama Fenerbahçe'yi tebrik ederim hak ederek kazandılar. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. 12-13 kat fazla bütçeleri var bizden ama biz tempolu oynayarak çabamızı gösterdik.

Böyle maçlarda taktir haklarını göstermeyince bizim kazanma ihtimalimiz ortadan kalkıyor. Buna çok üzülüyorum. Bu kez gerçekten sakat oyuncularım dönecek. Net bir takım olacağız. Gelişmeye devam edeceğiz. Her maçı final gibi oynamak istiyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zirvede 'Paşa'lar gibi
Habere Git

Sadık Çiftpınar: "Maçın başında gol yememiz kötü oldu"

Daha önce Fenerbahçe'de oynayan Kasımpaşa'nın defans oyuncusu Sadık Çiftpınar ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe .çok güçlü bir takım. Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Maçın başında gol yememiz kötü oldu ama 45+'ya kadar iyiyidik. Kötü bir penaltı verdik. İşkinci yarıda da mücadele etitk. İyi de üretebilirdik ama olmadı. İyi mücadele ettik. Bugün mağlup olduk. İnşallah milli aradan sonra Sivas maçıyla kazanmaya devam etmek istiyoruz.  

Fenerbahçe'den ayrıldığım ilk günden bu yana her zaman taraftar beni bağırlarına bastılar. Ben de orada oynadığım sürece en iyisini yapamya çalıştım. Burada da çok mutluyum. Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum. Gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim."

"Erken bir golle maçı farklı bir hale soktular"

Kasımpaşa'da sağ bek pozisyonunda görev yapan Brezilyalı futbolcu Winck ise "Oldukça kaliteli bir takıma karşı oynadık. Erken bir golle maçı farklı bir hale soktular. Golü de yiyince bizim için daha zor oldu. Biraz sakin olsak değiştirebilirdik ama olmadı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler