Sinan Kaloğlu'ndan Kazımcan Karataş Yorumu

14.09.2022 - 09:00 | Son Güncellenme: 14.09.2022 - 09:13

Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, siyah-beyazlı takım ve Galatasaray'a transfer olan Kazımcan Karataş hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Sinan Kaloğlu'ndan Kazımcan Karataş Yorumu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig takımı Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu, siyah-beyazlıların Bodrumspor galibiyeti ve Galatasaray'a transfer olan eski öğrencisi Kazımcan Karataş hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaloğlu, Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edeceğini söyledi.

"Kazımcan, Galatasaray'da oynar"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sinan Kaloğlu, "Kazımcan; genç, yetenekli ve karakterli bir kardeşimiz. Altay'da, Kazımcan'ı sol bekte kullandım, sol bek pozisyonunda geriden geldiğinde daha faydalı olabiliyor. Kazımcan, Galatasaray'da oynar mı? Bence oynar, sol bekte de çok faydalı olur. Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'dan A Milli Takım'a gideceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Sabra ve desteğe ihtiyacımız var"

Bodrumspor ligin iyi takımlarından birisi, rakibimizi mağlup ettiğimiz için mutluyuz. Rakibimizi çok iyi analiz ettik ve çalışmalarımızı buna göre yaptık. Maç öncesi belirlediğimiz stratejiler tuttu, oyuncularımızı kutluyorum. Altay Kulübü olarak sezon öncesinde ciddi sıkıntılar yaşadık, yardımcı antrenörümüz 41 yaşında lisan çıkardı ve yeniden futbola döndü. Transfer yasağımız var, yönetimimizle birlikte ben de bu riskin altına girdim, burası benim camiam. Kolay bir süreç değil, kadromuz dar ancak özverili bir şekilde devam edeceğiz. Taraftarımızdan ricam bu takımın sabra ve desteğe ihtiyacı var.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı Yusuf Demir'e milli davet!
Habere Git

20 milyon TL'ye transfer oldu

Altay altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezonki performansıyla göz dolduran Kazımcan Karataş yaz transfer döneminde 20 milyon TL bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'ın yolunu tuttu. 

Sarı-kırmızılı kulüple 5 yıllık sözleşme imzalayan 19 yaşındaki sol bek, 1 maçta oynadı ve 6 karşılaşmada da takım kadrosunda yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler