Kazımcan Karataş'a protesto! Belözoğlu kenara aldı

18.02.2024 - 20:50 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 22:18

Trendyol Süper Lig 26. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden Ankaragücü'nde Kazımcan Karataş'a tepkiler gelince Emre Belözoğlu, oyundan çıkardı. Detaylar...

Kazımcan Karataş'a protesto! Belözoğlu kenara aldı

AJANSSPOR HABER

Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. İlk yarı 3-0 geriye düşen ev sahibi Ankaragücü'nde taraftarlar Kazımcan Karataş'a yoğun tepkiler gösterdi. Teknik direktör Emre Belözoğlu ise genç ismi oyundan aldı. Detaylar...

Kazımcan Karataş oyundan çıktı

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Kazımcan Karataş'ı ikinci yarının başında kenara aldı. Sarı-lacivertlilerde kenara gelen diğer isimler Saponara ile Efkan Bekiroğlu oldu.

Galatasaray'dan kiralık geldi

Ankaragücü genç oyuncu Kazımcan Karataş'ı bedelsiz olarak sene sonuna kadar Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattı. Ankara temsilcisi genç oyuncunun maaşını karşılayacak. 

Devreye üzgün gitti

Genç oyuncu Kazımcan Karataş, ilk yarının sona ermesinden hemen sonra soyunma odasına giderken üzgün şekilde sahadan ayrıldığı görüldü. Genç oyuncu soyunma odasına giderken tribünlerden sert tepkiler aldı.

Kazımcan Karataş'ın istatistikleri

Milliyet'te yer alan habere göre; Ankaragücü'nün sezon sonuna kadar Galatasaray'dan kiraladığı Kazımcan Karataş, süre aldığı 45 dakikada girdiği 7 ikili mücadelenin 3'ünü kazandı. Kazımcan Karataş hava topu mücadelesine girdiği 3 pozisyondan 1'inde rakibine üstünlük kurdu.

İlk yarıda 11 pas deneyen Kazımcan Karataş, 3 hata yaptı. Kazımcan Karataş, sezon sonuna kadar kiralandığı Ankaragücü'nde Galatasaray maçıyla birlikte 2'nci kez şans buldu.

Emre Belözoğlu'ndan destek

Emre Belözoğlu, genç oyuncu Kazımcan hakkında sosyal medya açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, "Kazımcan'a sahip çıkması gerekiyor taraftarımızın. Bu arkadaşlarımız gencecik çocuklar. Sosyal medyanın ülkede vermiş olduğu kirlenme, zehirlenme, çocukların üzerine kurulan baskılar... Sorumluluk benim, ben oyuncuya o şansı veriyorum. Geçmişte oynadığı takıma karşı oynarken de yapmış olduğu bir hatayı bu tarafa çekmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Herkesin bir onuru var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler