"Kazanmak için 3 oyuncu yetti"

06.03.2020 - 23:09 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 23:09

Spor yorumcuları Önder Özen ve Metin Tekin, Beşiktaş - Ankaragücü maçı hakkında neler söyledi?

Süper Lig'de 25. hafta maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından beIN Sports yorumcuları Metin Tekin ve Önder Özen değerlendirmelerde bulundu.

Metin Tekin yaptığı değerlendirmede, "Atiba'nın gençlere örnek olamayacağı tek şey genetiği. 37 yaşında bu atletik yapı kolay değil. Büyük bir şansı var. Büyük bir profesyonelliği var. Heyecanla bu işi yapması çok önemli. 1 sene daha mukavelesi olabilir" ifadelerini kullandı.

Önder Özen'in değerlendirmeleri ise şu şekilde:

Erken gol atmak planları bozmuştur, her skor farklı anlayışla oynanıyor. Rakibiniz de sizin gibi farklı planladı. Bugün Beşiktaş golü erken atarak Ankaragücü'nü 85 dakika kendi oyun planının dışında oynamak zorunda bıraktı.

"Kazanmak için 3 oyuncu yetti"

Ankaragücü erken gelen gol sebebiyle en güçlü gol ayaklarını kullanamadı. Derin savunma yapamadı. Öne çıkmak zorunda kaldı. Beşiktaş için şanstı, bunu değerlendiremedi. 1-1 olsaydı, nereye 2-1 olurdu bilemeyiz. Ankaragücü'nün kadrosunu çok tehlikeli buluyorum. Atiba her zamanki gibi kusursuz, Elneny harikulade, Vida iyiydi. Nkoudou, Diaby ve Lens'i de yeterli bulmadım. Kazanmak için 3 oyuncu yetti. Derbiye iyi moralle götürecek galibiyeti aldılar.

"Ljajic atmasaydı dönebilirdi..."

Beşiktaş ilk 20 dakika baskı kurdu. Onun dışında Ankaragücü maça ortaktı. Erken gol, Beşiktaş'ı daha farklı yere götürebilirdi, yapamadılar. Beşiktaş'ın kaleyi bulan iki şutu da gol oldu. Yeterli bir Beşiktaş göremedik. 88'de Ljajic atmasa maç dönebilirdi. Derbi öncesi kötü olurdu Beşiktaş için.

Senin için hazırladığımız haberler