Ankaragücü, can pazarında 10 kişiyle puanı kaptı!

13.02.2021 - 15:01 | Son Güncellenme: 13.02.2021 - 21:46

Süper Lig'in 25. haftasında Hes Kablo Kayserispor sahasında MKE Ankaragücü ile kozlarını paylaştı. Kayserispor-Ankaragücü maçı kaç kaç bitti, golleri kimler attı? İşte Kayserispor-Ankaragücü maç sonucu ve detaylar...

Ankaragücü, can pazarında 10 kişiyle puanı kaptı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor ile Ankaragücü takımları karşı karşıya geldi. Takımlar sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Kayserispor-Ankaragücü maçıyla ilgili detaylar haberimizde...

Pazdan atıldı, Ankaragücü 1 kişi eksik kaldı

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan ve hakem Halil Umut Meler'in yönettiği maçın ilk yarısında Ankaragücü 10 kişi kaldı. Maçın 26. dakikasında Pazdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Ayrıca 4. dakikada Uğur Demirok'un ağlara giden topu VAR uyarısıyla gol değeri kazanmadı. Öncesinde faul tespit edildi. 

Hikmet Karaman ile ilk maçlarına çıktılar

Maçın ikinci yarısında her iki takım da fırsatlar buldu. Ancak; ne Kayserispor ne de Hikmet Karaman yönetiminde ilk maçına çıkan Ankaragücü aradığı golü bulamadı. Karşılaşma da 0-0 sona erdi.

İki takımın ligdeki durumu...

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde alınan bu sonucun ardından Kayserispor 25, Ankaragücü de 19 puana ulaştı. 

Kayserispor ve Ankaragücü'nün fikstürü

Son maçını da beraberlikle bitiren Dan Petrescu yönetimindeki Kayserispor 26. haftada Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. 3 maç aradan sonra puan alan ve Hikmet Karaman'ın çalıştırdığı Ankaragücü de evinde Çaykur Rizespor ile 3 puan mücadelesi verecek.

Maçtan detaylar...

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İbrahim Bozbey

Hes Kablo Kayserispor: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Yasir Subaşı (Dk. 82 Lopes), Campanharo, Muhar (Dk. 33 Sabovic), Lennon (Dk. 82 Sapunaru), İlhan Parlak (Dk. 71 Pedro Henrique), Avramovski (Dk. 82 Maglica), Luckassen

MKE Ankaragücü: Korcan Çelikay, Pazdan, Kitsiou, Sarlija, Atila Turan, Atakan Çankaya (Dk. 52 Kulusic), Voca (Dk. 90+6 Endri Cekici), Saba, Emre Güral (Dk. 41 Lukasik), Paintsil (Dk. 90+6 Erdi Dikmen), Borven

Kırmızı kart: Dk. 25 Pazdan (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 10 Muhar (Hes Kablo Kayserispor), Dk. 63 Sarlija, Dk. 63 Voca (MKE Ankaragücü)

Maçtan dakikalar...

4. dakikada ani gelişen Hes Kablo Kayserispor atağında ceza sahasına gönderilen ortaya iyi yükselen Kolovetsios'un kafa vuruşunda, top direkten döndü. Seken topu iyi takip eden Uğur Demirok'un sert vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti. Gol faul gerekçesiyle iptal edildi.

18. dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında İlhan Parlak, rakibini çalımlayarak ceza sahasına kadar gitti. İlhan'ın ortasında, kaleye yönelen meşin yuvarlağı kaleci Korcan Çelikay kornere gönderdi.

31. dakikada Campanharo'nun ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Lennon'un sert vuruşunda, kaleci Korcan Çelikay topu kornere çeldi.

45. dakikada MKE Ankaragücü atağında Voca'nın ceza sahası önünde sert vuruşunda, top defansa çarparak kornere gitti.

Maçın ilk yarısı, golsüz berabere bitti.

58. dakikada rakip yarı sahada etkili pas yapan Kayserispor atağında, ceza sahası dışında topla buluşan Luckassen'in sert şutunda, top defansa çarparak kornere çıktı.

64. dakikada Hes Kablo Kayserispor serbest vuruş kazandı. Ceza sahası dışında topun başına geçen Avramovski'nin sert şutunda, kaleci topu elleriyle uzaklaştırdı.

90+3. dakikada sağ kanattan yapılan ortada iyi yükselen Sapunaru'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak auta gitti.

Karşılaşma golsüz berabere tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler