Antalyaspor - Sepahan maçında kavga çıktı, yarıda kaldı

29.07.2024 - 17:24 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 17:25

Erzurum’da yeni sezon hazırlıklarını yapan Antalyaspor'un İran ekiplerinden Sepahan ile yaptığı karşılaşma yarıda kaldı. Yayını olmayan karşılaşmanın çıkan kavga nedeniyle yarıda kaldığı öğrenildi.

Antalyaspor - Sepahan maçında kavga çıktı, yarıda kaldı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Antalyaspor, son hazırlık maçında İran ekiplerinden Sepahan ile karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-0 Sepahan'ın üstünlüğüyle devam ettiği sırada yarıda kaldı.

Sertlik damga vurdu

Bir dönem Antalyaspor'u çalıştıran Jose Morais'in çalıştırdığı Sepahan ile oynanan karşılaşma sert başladı. İran ekibinin sert oyunu karşısında gerilen karşılaşma, 27'nci dakikada yarıda kaldı. Yapılan bir müdahale sonrasında iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Yaşanan gerginliğin ardından mücadele yarıda kaldı.

Antalyaspor açıklama yaptı

Maçın yarıda kalmasının ardından açıklamada bulunan Akdeniz ekibi, "Antalyaspor ile BF Sepâhân arasında oynanan hazırlık karşılaşması, her iki takım oyuncularının sakatlık riskinin artması sonucu teknik ekiplerin talebi ve müsabaka hakeminin onayı ile 27. dakikada sonlandırılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler