Kaş'ta başpehlivan İsmail Balaban oldu

22.10.2024 - 00:14 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 00:20

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kaş Belediyesi iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivan İsmail Balaban oldu.

Kaş'ta başpehlivan İsmail Balaban oldu

AJANSSPOR - HABER

Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl 3. kez düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kaş Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen organizasyonda başpehlivan İsmail Balaban oldu.

Başpehlivan Balaban oldu

Üçüncü Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, Kaş Kınık Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği güreşlerde 800'e yakın güreşçi yer aldı. Finalde ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi İsmail Balaban ile Orhan Okulu karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadelenin ardından İsmail Balaban, Kaş Belediyesi 3. Yağlı Güreşleri Başpehlivanlığını kazandı.

Güreş Ağası, Arif Ardıç'ın

Üçüncülük kürsüsünü ise Ali Yanatma ve Enes Doğan paylaştı. Güreşlerin ağası 1 milyon 607 bin lira ile Arif Ardıç oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Kaş Yağlı Pehlivan Güreşleri Başpehlivanı olan İsmail Balabanı kutlayarak, “Tüm boylarda kıran kırana güreş tutan pehlivanlarımızı tebrik ediyor, hepsini gözlerinden öpüyorum.” dedi.

İlgini Çekebilir
Başkan adayı Taha Akgül vaatlerini açıkladı: "Kulüp sayımız artarsa..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler