Kasımpaşa, Braga'dan Fabiano Silva'yla Anlaştı! Transfer...

31.01.2023 - 18:13 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 18:22

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa aradığı sağ bek oyuncusunu Portekiz'de buldu. Mavi-Beyazlılar, Braga'dan Fabiano Silva'yı transfer etti. Detaylar...

Kasımpaşa, Braga'dan Fabiano Silva'yla Anlaştı! Transfer...

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Spor Toto Süper Lig takımı Kasımpaşa transferde harekete geçti.  Galatasaray'dan Van Aanholt transferinde anlaşma sağlayamayan İstanbul ekibi Portekiz Ligi'nden yeni bek oyuncusunu transfer etti. Detaylar...

Sezon sonuna kadar kiralık geldi

Teknik Direktör Selçuk İnan'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İstanbul temsilcisi sağ beke takviye yaptı. Kasımpaşa, Portekiz ekibi Braga'dan Fabiano Silva'yı sezon sonuna kadar kiraladı. 

Satın alma opsiyonu var

Fabiano Silva'nın sözleşmesinde zorunlu olmayan 2.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu da yer alıyor. 

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'ya İran'dan hücumcu transferi
Habere Git

Fabiano Silva'nın performansı

Braga altyapısından yetişen 22 yaşındaki savunmacı bu sezon Portekiz ekibinde 21 maçta forma giydi.

Van Aanholt olmadı

Bu sezon Portekiz Ligi'nde düzenli olarak forma giyen Fabiano Silva, 12 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda gol ve asist katkısı veremedi. 22 yaşındaki oyuncu Avrupa Ligi'nde ise 5 karşılaşmada oynadı. Allianz Cup'ta 2 maçta görev aldı. Ayrıca Portekiz Kupası'nda ise 2 maçta görev aldı. Bu maçlarda gol ve asist katkısı veremedi.

Van Aanholt olmadı

Galatasaray'dan ayrılarak Hollanda Ligi ekiplerinden PSV'ye transfer olan Van Aanholt'u kiralık olarak isteyen Kasımpaşa, tecrübeli oyuncu ile anlaşma sağlayamamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni transferi Kasımpaşa maçında
Habere Git

İnan, sol bek dedi

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Selçuk İnan, ara transfer döneminde golcü oyuncu ve sol bek transferine ihtiyaçları olduğunu duyurmuş bu konuda çalışmaların sürdüğünü açıklamıştı. Sol bek bölgesinin eksikliğini Fabiano Silva ile kapattılar. 

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler