Kasımpaşa'dan Muleka Atağı! Oyuncu Transfer için Sağlık Kontrolünde...

08.02.2022 - 17:06 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 17:15

Kasımpaşa, Standard Liege'den Jackson Muleka ile anlaşma sağladı. Oyuncu transfer iin sağlık kontrollerinden geçmeye İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Kasımpaşa'dan Muleka Atağı! Oyuncu Transfer için Sağlık Kontrolünde...

Süper Lig'in son haftalarında yakaladığı çıkış ile üst sıralara tırmanmak isteyen Kasımpaşa, ara transfer döneminin son saatlerinde bir hamle gerçekleştirdi. Forvet takviyesi ile gol yollarında etkinlik kazanmak isteyen Paşa, anlaşma sağladığı oyuncu ile resmi sözleşmeyi imzalamaya hazırlanıyor.

Muleka, sağlık kontrolü için İstanbul'da

Standard Liege'nin 22 yaşındaki forveti Jackson Muleka, Kasımpaşa ile anlaşma sağladı. Oyuncunun resmi imzayı atmak için İstansul'a geldiği ve sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi.

Jackson Muleka kimdir?

4 Ekim 1999 doğumlu Jackson Muleka, TP Mazembe'den 8 Eylül 2020'de Belçika'nın önemli kulüplerinden Standard Liege'e transfer oldu. Belçika kulübü, 22 yaşındaki forvet için 2 Milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu sezon, 21 karşılaşmada görev alan Kongolu forvet, 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 2 asist yaptı.

Kariyeri boyunca 85 resmi müsabakada forma giyen Jackson Muleka, 29 kez gol sevinci yaşadı ve 8 defa takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı. Genç forvetin şu anki piyasa değerinin yaklaşık 3 Milyon Euro olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler