Beşiktaş-Kasımpaşa maçı sonrası Ben Ouanes ve Ertuğrul Taşkıran konuştu

25.04.2022 - 22:52 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 22:58

Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Kasımpaşa'da Ben Ouanes ve Ertuğrul Taşkıran maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı sonrası Ben Ouanes ve Ertuğrul Taşkıran konuştu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah-Beyazlılar karşılaşmayı 3-0 kaybetti. Kasımpaşa’ya galibiyet getiren golleri 28 ve 82’de Jackson Muleka, 45+1’de Mortadha Ben Ouanes attı.

Ben Ouanes: "Beşiktaş'a burada 3 gol atmak kolay değildi"

Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'nın Tunuslu sol bek oyuncusu Ben Ouanes "Bu galibiyet için takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kolay değildi. Beşiktaş'a burada 3 gol atmak kolay değildi ve bunu başardık. Aynı şekilde devam etmek istiyoruz ve kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp ligi iyi bir yerde bitirmek isityoruz. Çok istekli oynadık. Her maçta hocamızın önderliğinde bunu yapmaya çalışıyoruz. Rakipten bağımsız hocamızın bize anlattığı oyunu oynuyoruz." dedi.

Kasımpaşa'nın başarılı kalecisi Ertuğrul Taşkıran ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

 

Ertuğrul Taşkıran: "En güzel şey gol yemeden maçı tamamlamaktır"

 

"Bu kadar seyircinin önünde oynamak kolay değil. Buna hazırlıklıydık. Takımımızın gücü var. Çok ciddi disiplinli şekilde oynuyoruz. Her maçta vazgeçmeden oynuyoruz. Her maçtan bunun meyvelerini almaya başladık. Takım hocanın oyun sistemini benimsedi ve ona uygun oyuncularımız var. Bu maçlar bizim için deneme maçları oldu. Aşağı ile alakalı bir endişemiz kalmadı. Takım arkadaşlarımı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. 4-5 gün sonra bir maçımız daha var. Serüven devam ediyor. En güzel şey gol yemeden maçı tamamlamaktır.  Çok ciddi taraftar desteği ile oynadılar. Beşiktaş'ın hücum gücü çok kaliteli. Belki de ligin standartların üstündüler. Bizim de takım olarak bir oyun gücümüz var. Ciddi sakatlıklar yaşadık. Adana Demirspor maçında Tarkan sakatlandı. Tarkan'a geçmiş olsun.  Uros Spajic bugün ciddi şekilde acı çekiyordu o da ciddi sakatlık yaşadı gibi. Ona da geçmiş olsun. Bugün Beşiktaş'ın iyi ataklar yapacağını biliyorduk. Ama yemeden atacağımızı da biliyorduk."

Senin için hazırladığımız haberler