Kasımpaşa'da Ekrem Örenç, İstanbulspor yenilgisi sonrası konuştu

28.12.2022 - 19:56 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 20:05

Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik sorumlu Ekrem Örenç, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Kasımpaşa'da Ekrem Örenç, İstanbulspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbulspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. İstanbulspor ile Kasımpaşa arasında oynanan mücadele kazanan taraf 2-1'lik skorla İstanbulspor oldu. 

Karşılaşma sonrası Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, açıklamalarda bulundu.

"Skor daha fazla olabilirdi"

Müsabakaya üstün başladıklarının altını çizen Ekrem Örenç, “İlk yarım saat çok üstün oynadık. Golümüzü attık. 1-0’dan sonra skor daha fazla olabilirdi ancak olmadı." dedi.

"Devrede oyuncuları uyardık"

Maçın ilk yarısı sonrası oyuncuları uyardıklarını ifade eden Örenç, "Golden sonra çabuk şekilde beraberlik golü yedik. Sonra takımın düzeni bozulsa da denk oyun devam etti. Devreye 1-1 berabere girdik. Devrede oyuncuları uyardık." dedi.

İlgini Çekebilir
Paşa yine "İNAN"MADI
Habere Git

"Maçın zor geçeceğini biliyorduk”

İstanbulspor'un güçlü bir ekip olduğunun altını çizen Örenç, "İkinci yarıya iyi başladık pozisyonlar yakaladık ama maalesef atamadık. Dikdörtgenin içine girmediği sürece takımda biraz moral düşebilir. İstanbulspor’u tebrik etmek lazım. Biz tempo istedikçe onlar bizi yavaşlattılar. Tek kontra ataklarla etkili oldular. Maçın zor geçeceğini biliyorduk.” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa galibiyete hasret

Bu sonuçla Kasımpaşa'da Selçuk İnan ligde çıktığı 2. maçtan da galibiyet çıkaramadı. İstanbul ekibi bir önceki hafta da Sivasspor'a mağlup olmuştu.

Kasımpaşa'da hedef Alanyaspor

Alınan bu sonucun ardından İstanbulspor puanını 11'e yükseltti. Kasımpaşa ise 15 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında İstanbulspor, Adana Demirspor deplasmanına gidecek. Kasımpaşa ise Alanyaspor'u ağırlayacak

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke: "Daha sert ve iyi savunma yapmamız lazım"
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler