Kasımpaşa- Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

23.12.2022 - 23:27 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 23:57

Spor Toto Süper Lig 15. haftasında Kasımpaşa, kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Karşılaşma ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Detaylar...

Kasımpaşa- Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 15. hafta maçlarının heyecanı devam ediyor. 15. haftada Kasımpaşa kendi sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı ise merak konusu olmaya başlandı. İşte zorlu karşılaşmaya dair merak edilen detaylar...

Kasımpaşa- Sivasspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa- Sivasspor karşılaşması 24 Aralık Cumartesi günü 16.00'da başlayacak. Zorlu karşılaşma beIN Sports üzerinden canlı olarak yayımlanacak. Ayrıca maçı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa 14. sırada

Giresunspor'u kendi sahasında konuk edecek olan Kasımpaşa, bu sezon oynadığı 13 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. İstanbul ekibi 15 puanla  ligde 14. sırada yer alıyor.

Sivasspor 17. sırada

Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak olan Rıza Çalımbay'ın öğrencileri bu sezon oynadığı 14 karşılaşmada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Sivasspor, topladığı 11 puanla 17. sıraya kadar düştü. 

Maçın hakemi belli oldu

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan Kasımpaşa-Sivasspor maçının hakemi belli oldu. Zorlu maçta hakem Sarper Barış Saka görev yapacak.

Maç TOD TV'de de yayınlanacak

Süper Lig'in 15. haftasını ücretsiz olarak yayınlayacak olan TOD TV, Kasımpaşa- Sivasspor maçını  da ücretsiz olarak yayınlayacak. Karşılaşma ayrıca  beIN Sports 2 ekranlarında yayımlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler