Kasımpaşa'dan Fenerbahçe'ye: Şaşırdık mı? Çok ayıp!

28.02.2022 - 23:18 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 23:27

Süper Lig 27. hafta kapanış karşılaşmasında Kasımpaşa evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe'nin son dakika golüne Kasımpaşa cephesinden tepkiler geliyor. İşte detaylar...

Kasımpaşa'dan Fenerbahçe'ye: Şaşırdık mı? Çok ayıp!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin 90+1'de attığı gole Kasımpaşa cephesinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Maç sonu oyuncular ve teknik ekibin açıklamasından sonra resmi siteden de paylaşım yapıldı. İşte detaylar...

Kasımpaşa, sosyal medya hesabından görsel paylaşımı yaptı. Fotoğrafın üstünde ise şu cümleler yer aldı: 

İLGİLİSİNE

Bu kaçıncı hafta
Hep aynı senaryo!

Şaşırdık mı?
Şaşırmadık.
Ama bilin ki;

ÇOK AYIP!

Karşılaşmadan hemen sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kasımpaşa oyuncusu Eren Elmalı: ''Bireysel olarak iyi olabiliriz ama futbol, takım oyunu. Hakem, VAR'a da gitti gol verdi. Kötü bir mağlubiyet oldu bizim. Fenerbahçeli oyuncular bile faul bekledi. 'Bakacağım' dedi hakem ama golü verdi. Şok olduk. Önümüzde Göztepe maçı var. Takım olarak ona hazırlanacağız.'' ifadelerini kullandı.

Tarkan Serbest ise karşılaşma sonunda son dakika gelen gol hakkında açıklamalarda bulundu. Serbest, ''90 dakika çok güzel mücadele ettik. Fenerbahçe'nin ikinci golünde bence %100 faul var. Hakem VAR'a gitmedi. Önümüzdeki maçlara odaklanmamız lazım.'' ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Sami Uğurlu karşılamadan hemen sonra hakemler hakkında açıklamalarda bulundu. Uğurlu, ''Şöyle de bir gerçek var; Trabzonspor'dan başlayan bir süreç var bizim için.  Geçen hafta Konyaspor maçı aynı. Elimizde VAR teknolojisi var. Pozisyonu görmemiş olabilirsin. Ancak VAR'a gitmiyorsan o zaman bu sorgulanır. Ben, art niyet arıyorum. VAR'a gidiyor ve vermiyorsan, ben burada bir kötü niyet arıyorum. Biz, mücadele ederek, bir sistemle ligde kalmaya çalışıyoruz. Oynayarak skoru belirleyelim istiyoruz. Hakemlerin sonucu tayin ettiği maçlar oynuyorsak, o zaman bizim çalışmamıza gerek yok.  Seyir zevkini Kasımpaşa takımı her hafta veriyor. Oyuna, skora müdahale ettiğiniz zaman o zaman işler zorlanıyor. Bunun iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe yorgundu evet. Biz daha çok futbol oynamaya çalıştık. Galibiyet için tebrik ediyorum. Ancak sürekli yerde yatan, zaman geçiren, yerden kalkmayan Fenerbahçe takımıyla oynadık bugün. Maçın hakemi, Fenerbahçe’nin oyunu soğutmasına izin verdi. Kasımpaşa'yı küme düşürmeye kimsenin gücü yetmez. Alt sıralarda kalacak bir oyun oynamıyoruz. Buradan çıkacağız. Fenerbahçe'nin ikinci golü veriliyorsa, o zaman biz ciddi bir art niyet ararız.'' ifadeleri kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler