Kasımpaşa, Awer Mabil'i FC Midtjylland'dan Transfer Etti!

08.02.2022 - 23:41 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 23:48

Ara transfer döneminin son saatlerinde Kasımpaşa, Awer Mabil'i FC Midtjylland'dan transfer etti. Kulüpten konu ile ilgili açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Kasımpaşa, Awer Mabil'i FC Midtjylland'dan Transfer Etti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, ara transfer döneminin son saatlerinde çalışmalarına hız kazandırdı. İstanbul temsilcisi, bir transfer hamlesi daha yaptı.

Awer Mabil, Paşa'da!

Kasımpaşa, Danimarka'nın FC Midtjylland kulübünden, 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Awer Mabil'i transfer etti. Kulüp, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kulüp açıkladı

Kasımpaşa, Mabil transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Danimarka ekiplerinden FC Midtjylland takımının oyuncusu Awer Mabil, sağlık sponsorumuz Liv Hospital’da geçirdiği kontrollerin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı." ifadelerine yer verdi.

Awer Mabil kimdir?

15 Eylül 1995 doğumlu Awer Mabil, futbola SASI'de başladı. Campbelltown, Adelaide United, Esbjerg fB, Paços Ferreira ve FC Midtjylland'ta forma giyen oyuncu, Kasımpaşa ile sözleşme imzaladı. Bu sezon 16 karşılaşmada görev alan Mabil, 3 gol, 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler