ÖZET İZLE | Kasımpaşa 1- 2 Fenerbahçe beIN maç özeti

28.02.2022 - 17:12 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 22:08

Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa 1 - 2 Fenerbahçe beIN maç özeti ve golleri izle... İşte detaylar..

ÖZET İZLE | Kasımpaşa 1- 2 Fenerbahçe beIN maç özeti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Peki Kasımpaşa -Fenerbahçe maçını hangi kanal yayınlayacak, maçın hakemi kim, karşılaşma saat kaçta başlayacak? Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının CANLI anlatımı haberimizde..

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka saat 20.00'da başlayacak. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı beIN Sports'dan naklen yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sınırda

 
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sakatlığını atlatan İrfan Can, süre alması ve kart görmesi durumunda ligin 28. haftasındaki Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da ise Umut Bozok, Rayane Aabid, Doğucan Haspolat, Mortadha Ben Ouanes ve Hadergjonaj karşılaşmada da sarı kart görürse, 28. haftadaki Göztepe maçında cezalı duruma düşecek.

38. randevu


Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde 38. kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 37 maçtan 29'unu Fenerbahçe, 4'ünü Kasımpaşa kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 89 golüne, Kasımpaşa 35 golle yanıt verdi.

Sezonun ilk yarısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Kasımpaşa Fenerbahçe İddaa oranları


Süper Lig'in 27. hafta maçı olan Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasının iddaa oranları belli oldu. 
Karşılaşmada Kasımpaşa galibiyetine 2.23 oran, beraberliğe 2.95, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 2.39 oran veriliyor.  Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.15, 2,5 Alt oranı 1.81, 3,5 Alt oranı 1.31 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.18, 2,5 Üst oranı, 1.62, 3,5 üst oranı 2.44 oldu.

MAÇ BAŞLADI

1' Karşılaşmaya Fenerbahçe başladı. 

3' Fenerbahçe gole yaklaştı. Berisha'ya gelmeden savunma topu uzaklaştırdı.

4' Arda Güler'in ortasını kaleci Ertuğrul kontrol etti. 

5' Kasımpaşa kontra atağa çıktı. Ceza alanı içinde topla buluşan Umut'un topunu çizgiden Serdar çıkardı. Köşe vuruşu kararından sonra Arda Güler'e yapılan faul sonrası Fenerbahçe faul kazandı.

GOL! 6'  Fenerbahçe bulduğu atak sonrası Zajc ile muhteşem gol buldu. Rossi ceza sahasına paralel top sürerken bir no-look pasla Zajc'ı topla buluşturdu. Zajc topa gelişine altına girip, topu bombeli sağ dış kavisle uzak direk dibinden üst ağlara gönderdi. Tam köşeye. Miha Zajc, bu sezon 5. golünü atmış oldu. Durum 0-1

11' Kasımpaşa sol taraftar kontra atağa çıktı. Ouanes atağa çıkarken Fenerbahçe ceza alanı içinde Osayi'ye faul yaptı. 

16' Altay Bayındır savunmadan seken topu köşeden kurtardı.

18' Berisha inanılmaz bir gol kaçırdı!

36' Altay son anda çıkardı, seken topta şut direkten döndü.

46' Ceza sahası dışından Umut Bozok'un sert şutunu Altay Bayındır muhteşem kurtardı

GOL! 67' Kasımpaşa oyuna yeni giren genç oyuncu Muleka ile beraberliği yakaladı.

GOL! 90+1 Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin attığı golle maçı 2-1 kazandı

Senin için hazırladığımız haberler