Kasatkina, Tauson’u peri masalından uyandırdı! WTA St. Petersburg…

16.03.2021 - 17:59 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 18:03

Tenis haberleri... WTA Saint Petersburg turnuvası tüm heyecanı ile sürüyor. Milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay’ın da yer aldığı organizasyonda, bugün Rus Daria Kasatkina ile Danimarkalı Clara Tauson’un müsabakası vardı. Bu turnuvadan kısa süre önce WTA Lyon’da zafere ulaşan Danimarkalı genç tenisçi; Kasatkina karşısında dumura uğradı. Dünya 58.’si Kasatkina, Tauson’u 6-4 ve 7-6’lık setlerle eledi. İşte detaylar...

Kasatkina, Tauson’u peri masalından uyandırdı! WTA St. Petersburg…

AJANSSPOR - DIŞ HABER

WTA Dubai turnuvasından kısa süre sonra bu kez WTA St. Petersburg turnuvası başladı. Çağla Büyükakçay’ın da katılım sağladığı organizasyonun çeyrek final müsabakaları bugün oynanıyor. Günün ilk müsabakasında Daria Kasatkina ile Clara Tauson karşılaştı. WTA Lyon’dan zaferle çıkan Tauson, Rus Kasatkina’nın güçlü atışlarına cevap veremeyince elenen taraf oldu.

Kasatkina, evinde hata yapmadı

23 yaşındaki Rus tenisçi Daria Kasatkina (58) 2018 yılındaki flaş başarısından sonra hızla düşüşe geçmişti. Bu yıl, memleketinde düzenlenen turnuvada şampiyonluk arayan sporcu; son 32 turunda WTA Lyon şampiyonu Tauson ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar etkileyici bir performans gösteren Kasatkina, oyunu 6-4 ve 7-6’lık setlerle kazanarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler