Beşiktaş'ta Muleka, Amartey Ve Tayfur Bingöl Gelişmesi | Transfer Haberleri

12.07.2023 - 09:59 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 10:05

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen ve kadroda düşünülmeyen Jackson Muleka'ya Süper Lig'den talip çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Muleka, Amartey Ve Tayfur Bingöl Gelişmesi | Transfer Haberleri

Yeni sezon hazırlıkları için Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nde bulunan Grassau kasabasında devam eden Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta forma giyen Jackson Muleka'ya talip çıktı.

Jackson Muleka’ya çok sayıda talip var

Hürriyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş’ta geçen sezon başında 3.3 milyon Euro’ya Standard Liege’den alınan ancak beklenenin altında performans sergileyerek gözden düşen Jackson Muleka’ya çok sayıda talip var. 

Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Demokratik Kongolu kanat oyuncusu için Suudi Arabistan, Mısır, Rusya ve Katar takımlarının devrede olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia: İşte MHK'nin yeni başkanı!
Habere Git

Alanyaspor ve Kasımpaşa, Muleka'yı istiyor

Ayrıca Süper Lig’den Alanyaspor ve Kasımpaşa da Muleka’yı kiralamak istiyor. Her iki kulüple temaslar devam ederken eğer Muleka giderse Club Brugge’de forma giyen forvet David Okereke için harekete geçilecek.

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ün bonservisini almak istiyor

Öte yandan Beşiktaş, geçen sezon kiralık oynattığı Tayfur Bingöl için Alanyaspor’un yeniden kapısını çalarak milli oyuncunun bonservisini istedi.

Alanyaspor’un 1 milyon Euro’dan aşağı düşmemesi şimdilik görüşmeleri tıkarken Tayfur, Akdeniz ekibinin yönetimiyle görüşerek kendisine kolaylık sağlamalarını rica etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Trabzonspor, transferde karşı karşıya! Kolombiyalı yıldız...
Habere Git

Amartey kararını cuma gününe kadar verecek

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla kadroda görmek istediği, yönetimin de görüşmelerini sürdürdüğü Daniel Amartey kararını cuma gününe kadar vereceğini söyledi. 

Leciester’dan ayrılan 28 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor. Amartey’e başka taliplerin de olduğu bu nedenle oyuncunun henüz net karar veremediği gelen Haberler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler