Kartal'ın kanadı kırık

30.10.2020 - 14:32 | Son Güncellenme: 30.10.2020 - 14:37

Beşiktaş, ligin 7. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Beşiktaş'ta sakatlığı olan Gökhan Töre bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Kara Kartal'da sezon başına iyi bir başlangıç yapan Tyler Boyd'un lisansı yabancı sınırı sebebiyle askıya alınmıştı. Lisansı çıkartılan Fransız futbolcu N'Koudou ise sakatlığı sebebiyle bu sezon hiç maça çıkamadı. Peki Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçına hangi kanat oyuncularıyla çıkacak? İşte detaylar...

Kartal'ın kanadı kırık

Ligde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta Gökhan Töre sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Sergen Yalçın, kanat rotasyonunda zorlanıyor.

Tyler Boyd düşünülmedi

Beşiktaş sezona Trabzonspor galibiyeti ile başlarken karşılaşmanın en iyilerinden biri olan Tyler Boyd 1 de gol atmıştı.

Ancak siyah beyazlı takımın kadrosundaki yabancı sayısı oyuncu sayısının fazla olması sebebiyle Tyler Boyd'un lisansı dondurulmuştu. Amerikalı futbolcu bu sezon ligde 4 maçta forma giymişti.

N'Koudou forma giymedi

Kadroda tercih edilen Fransız futbolcu Georges-Kévin N'Koudou'nun lisansı çıkartıldı ancak sakatlığı sebebiyle henüz hiç forma giyemedi. Georges-Kévin N'Koudou'nun Yeni Malatyaspor maçında forma giymesi bekleniyor.

Sergen Yalçın'ın Yeni Malatyaspor maçında kanatlarda Güven Yalçın ve Ghezzal'a forma vermesi bekleniyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler