Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

28.01.2024 - 11:48 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 14:56

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, bugün EMS Yapı Sivasspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, hangi kanalda ve İlk 11'ler haberimizde....

Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de son iki maçında sadece bir puan alabilen Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Bülent Uygun çalıştırdığı Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. 

Sivasspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak Sivasspor - Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. 

İlk 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Samba, Uğur, Hakan, Poungouras, Kvet, Emrah, Barrow, Manaj

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Gedson, Salih, Ghezzal, Rashica, Cenk

Beşiktaş'ta 8 futbolcu forma giyemeyecek

Beşiktaş’ta 8 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Sivasspor maçında kadroda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Arthur Masuaku ile Vincent Aboubakar’ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic, müsabakada forma giyemeyecek. Siyah-Beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Mert Günok ile Tayfur Bingöl de yarınki maçta sahada olamayacak. Öte yandan sakatlıkları bulunan Semih Kılıçsoy ve Onur Bulut da listeye eklenmedi.

Beşiktaş'ta Necip Uysal ile Gedson Fernandes ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Colley ve Amartey döndü, Salih Uçan iyileşti

Beşiktaş'ta Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Omar Colley (Gambiya) ve Daniel Amartey (Gana) ile sakatlığını atlatan Salih Uçan'ın maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Bu 3 futbolcu, teknik direktör Fernando Santos'un görev vermesi halinde Sivasspor karşısında forma giyebilecek.

Sivasspor'da 5 eksik

Sivasspor'da sakatlığı bulunan Charilaos Charisis, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal ile Afrika Uluslar Kupası nedeniyle ülkelerinin milli takımlarında bulunan Clinton N'Jie ve Ahmed Musa, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Kırmızı beyazlılarda Uğur Çiftçi, yarınki karşılaşma öncesi kart ceza sınırında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler