Kartal Kayra Yılmaz ve Attamah'dan Trabzonspor mağlubiyeti yorumu

20.04.2024 - 21:28 | Son Güncellenme: 20.04.2024 - 21:35

Trabzonspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonu Kayserispor'da Kartal Kayra Yılmaz ile Attamah açıklamalarda bulundu.

Kartal Kayra Yılmaz ve Attamah'dan Trabzonspor mağlubiyeti yorumu

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Müsabakayı konuk ekip Trabzonspor 2-1'lik skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Maç Kayserispor'da Kartal Kayra Yılmaz ile Attamah açıklamalarda bulundu.

Kartal Kayra Yılmaz: "Bugün topu içeri sokamadık"

Kayserispor'da orta saha pozisyonunda görev yapan Kartal Kayra Yılmaz, "Trabzonspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. İlk yarı maça iyi başlayamadık. Aslında iyi de çalışmıştık. Trabzonspor'un iyi ve zayıf yönlerini biliyorduk. Biz aslında tam hazıer bir şekilde maça başlamıştık. Özellikle ilk 45 dakikada istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Devre arasında bazı konuşmalar yapıldı. 2. devre maçı çevirebileceğimizi düşündük. Çok pozisyona girdik, gol de atabilirdik. Ama bugün topu içeri sokamadık. Problemimiz buydu. Önümüzde daha maçlar var. Hiçbir şey bitmiş değil. Kayserispor'u en iyi yerlerde bitireceğiz." dedi.

Attamah: "Ne yazık ki bir gol atmamıza rağmen istediğimizi alamadık"

Defans bölgesinde görev yapan Ganalı futbolcu Joseph Attamah ise, "Maça kötü başladığımızı düşünmüyorum. İyi bir giriş yaptık maça. Rakibimiz de kuvvetli bir takım. Onlar da devam etti oynamaya ve erken bir gol yedik. Bu aslında bizi uyandırdı. Oynamaya devam edip pozisyonlar yakalamaya çalıştık. Neticesinde ilk yarı bu skorla bitti. 2. yarının başında erken gelen bir gol oldu. Sonra oyun içine tekrar girmeye çalıştık, sonlara doğru da ne yazık ki bir gol atmamıza rağmen istediğimizi alamadık. Trabzonspor'da istediği puanları almış oldu. Hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzdeki sürece odaklanmamız lazım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler