Kartal kararını verdi, Kadıköy'de kale Livakovic'e emanet! İlk maçı...

17.09.2023 - 10:12 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 10:28

Fenerbahçe, Süper Lig'de Antalyaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın Dominik Livakovic ile İrfan Can Eğribayat arasındaki tercihi belli oldu.

Kartal kararını verdi, Kadıköy'de kale Livakovic'e emanet! İlk maçı...

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, milli aranın ardından taraftarıyla bululaşacak. Kadıköy'deki mücadele öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kaleyi kime emanet edeceğine karar verdi.

Livakovic kaleye!

Fanatik'in haberine göre İsmail Kartal, Antalyaspor maçında yeni transfer Dominik Livakovic'i sahaya sürecek. Dinamo Zagreb'den gelen Hırvat eldiven, ilk kez forma giyecek.

Maça hazır

Transfer döneminde Dinamo Zagreb ile yeni sezon maçlarına çıkan, lig ve Avrupa maçlarında başarılı performans sergileyen Dominik Livakovic, Hırvatistan Milli Takımı'nın da kalesinde görev aldı. 28 yaşındaki file bekçisi mücadeleye hazır durumda.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de Fenerbahçe'nin rakibi Antalyaspor!
Habere Git

Fenerbahçe'nin yıllar süren yerli kaleci geleneğini sonlandıran Hırvat, Kadıköy'de ilk maçına çıkacak. Livakovic, Sarı-Lacivertli forma ile taraftarın önünde olacağı için son derece heyecanlı. Başarılı kalecinin ilk maçında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Dominik Livakovic'in kariyeri

Livakovic kariyerine ülkesinin NK Zagreb kulübünde başladı. 4 sezonluk NK Zagreb macerasından sonra Dinamo Zagreb'in yolunu tutan file bekçisi, 8 sezon Hırvat takımının kalesini korudu. Zagreb ile 6 lig şampiyonluğu bulunan Livakovic, 2 de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic'in performansı

Livakovic, Zagreb ile 288 maçta boy gösterdi. Bu maçlarda kalesinde 229 gol gören kaleci, 135 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Zagreb kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. 

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe ile Antalyaspor arasındaki Süper Lig maçı 17 Eylül 2023 Pazar günü, saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler