Beşiktaş'tan Hatayspor'un golcüsü Ze Luis'e transfer kancası

25.10.2022 - 19:21 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 19:34

Süper Lig'in 11. haftasında evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Hatayspor'da ilk golünü atan Ze Luis'in siyah beyazlı ekibin transfer listesine girdiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan Hatayspor'un golcüsü Ze Luis'e transfer kancası

AJANSSPOR - HABER

Deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, Süper Lig'de bu sezon atılan en erken golle maça adeta önde başlamasına rağmen, son dakikada yediği golle sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmada Hatayspor'un beraberlik golünü kaydeden Ze Luis ile ilgili önemli bir açıklama geldi. 

Beşiktaş, Ze Luis'i transfer etmek istedi

Beşiktaş karşısında 1 gol atıp, etkili bir oyun sergileyerek Hatayspor'un 2-1'lik galibiyetinde önemli rol oynayan Yeşil Buru Adalı forvet Ze Luis'i siyah beyazlı kulübün daha önce ısrarla istediği ortaya çıktı. 

"Ze Luis çok mutlu"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan tecrübeli golcünün Türkiye temsilcisi Fatih İlek, ''Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Beşiktaş'ı çok iyi analiz etmişler ve doğru bir taktik anlayışla sonuca gittiler. Ze Luis gol attığı ve galip geldikleri için çok mutlu; ancak asıl performansını bundan sonra gösterecek. Spartak Moskova'da oynadığı dönemde Beşiktaş onu çok istedi." dedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Beşiktaş’ta sıcak saatler! Ismael gidiyor… İşte en büyük aday
Habere Git

"Beşiktaş onu unutmamıştı"

Daha önce Fenerbahçe'nin de Ze Luis'i istediğini söyleyen Fatih İlek "Ze Luis de Beşiktaş'ın kendisini çok istediğini belirtiyor. Fenerbahçe de istemişti ama Beşiktaş ön plandaydı. Son anda kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş onu unutmamıştı. Son maçtan sonra da hiç unutmaz diye tahmin ediyorum. Şu ana kadar kendisine 25 milyon Euro transfer yatırımı yapılmış kulüpler tarafından. Çok önemli bir futbolcu... Bu dönemden sonra daha çok kulübün onu isteyeceğini düşünüyorum'' dedi.  

Ze Luis, siftahı Beşiktaş'a yaptı

Öte yandan dünkü Beşiktaş maçında Hatayspor'un beraberlik golünü kaydeden Ze Luis bu sezon takımıyla bir ilki gerçekleştirdi. 31 yaşındaki forvet, 50. dakikada şık bir kafa vuruşu yaparak topu ağlara gönderdi. Ze Luis böylece bu sezon ilk kez gol sevinci yaşamış oldu. yeşil Burun Adalı futbolcu 80. dakikada yerini Bertuğ'a bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler