Fenerbahçe'de İlk! İsmail Kartal'ın İmza Töreni Samandıra'da Olacak!

03.07.2023 - 15:41 | Son Güncellenme: 03.07.2023 - 15:53

İsmail Kartal'ın imza töreninin tarihi belli oldu. Fenerbahçe, ilk kez teknik direktörüyle takımın kalbinde, Samandıra Tesisleri'nde imzalayacak.

Fenerbahçe'de İlk! İsmail Kartal'ın İmza Töreni Samandıra'da Olacak!

AJANSSPOR HABER

Teknik direktör Jorge Jesus'un ayrılığının ardından göreve geitirilen İsmail Kartal ile imzalar atılıyor. Ali Koç yönetimi, deneyimli teknik adama imza töreni düzenliyor. Sarı-Lacivertli kulüp, organizasyonun yeri ve tarihi hakkında açıklama yaptı. İmzaların atılacağı yer dikkat çekti.

İmza töreni takımın kalbinde!

İsmail Kartal'ın imza töreni Samandıra Tesisleri'nde düzenlenecek. Fenerbahçe ilk defa bir teknik direktörüne Samandıra Tesisleri'nde yani takımın kalbinde imza töreni düzenliyor.

"Samandıra ruhu"na vurgu

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamada, Fenerbahçe camiasında yıllarını geçirmiş, Samandıra'nın ruhunu çok iyi bilen bir yerli teknik direktör ile anlaşacağını söylemişti. Sonrasında ise "Fenerbahçe'nin neferi" imzasıyla İsmail Kartal ile yola çıkılacağı duyurulmuştu. Bu açıklama doğrultusunda imza töreni de Samandıra'da yapılıyor. Fenerbahçe, İsmail Kartal ile imzalarken de "Samandıra ruhu"na vurgu yapıyor.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal'dan taraftara çağrı: Bu çile bitsin
Habere Git

İmza töreni 5 Temmuz'da yapılacak

Kulüpten yapılan açıklamaya göre İsmail Kartal'ın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenecek olan imza töreni 5 Temmuz Çarşamba günü olacak. Organizasyon saat 16.00'da başlayacak.

Kulüpten açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın imza töreni, Başkanımız Ali Koç’un katılımı ile 5 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00’da Samandıra Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilecektir" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler