Beşiktaş Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta?

25.04.2022 - 09:44 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 11:23

Süper Lig'i 4. sırada bitirip Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen Beşiktaş, bu akşam Kasımpaşa karşısına mutlak galibiyet için çıkacak. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş Kasımpaşa Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta?

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Ligi 4. sırada bitirip Avrupa biletini almak isteyen Kara Kartal, son haftaların çıkışta takımı Kasımpaşa karşısında galibiyet arayacak.

Ligde geçen hafta GZT Giresunspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım; 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 8 yenilgiyle 51 puan topladı.

Son haftaların formda takımı Kasımpaşa ise 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 yenilgiyle 44 puan elde etti.

Beşiktaş Kasımpaşa maçının hakemi kim?

Vodafone Park'ta saat 20.30 başlayacak karşılaşmada hakem Yasin Kol, düdük çalacak. Kol'un yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Yusuf Ziya Gündüz. Beşiktaş-Kasımpaşa karşılaşması beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

VAR'da Arda Kardeşler olacak

Beşiktaş-Kasımpaşa maçında VAR'da Arda Kardeşler görev alacak. AVAR'da ise Kadir Sağlam ile Can Cengiz olacak.

Valerien Ismael yönetiminde 4. maç

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde 4. kez sahada yer alacak. Siyah-beyazlı takım, Ismael'in teknik direktörlüğünde 3 maçta bir galibiyet ve iki beraberlik aldı. Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenerken, GZT Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı.

Beşiktaş Kasımpaşa maçında sakat ve cezalılar

Sarı kart cezası nedeniyle GZT Giresunspor maçında forma giyemeyen Welinton Souza, karşılaşmada görev alabilecek.

Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle Welinton cezalı duruma düşmüştü. Beşiktaş'ta antrenmanda sakatlanan Can Bozdoğan takımdaki yerini alamayacak.

7 oyuncu sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş'ta maç öncesi Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Valentin Rosier, Oğuzhan Özyakup ve Güven Yalçın, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu isimler, oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde 35. haftadaki Yukatel Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş ile Kasımpaşa 38. randevuda

Beşiktaş ile Kasımpaşa, yapacakları maçla lig tarihinde 38. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 37 maçın 24'ünü Beşiktaş kazandı, 8 karşılaşma berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 5 kez galibiyete ulaştı.

Siyah-beyazlıların 78 golüne, lacivert-beyazlılar 39 golle cevap verdi.İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Beşiktaş Kasımpaşa maçı muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Josef, Pjanic, Rıdvan, Ghezzal, N'Koudou, Batshuayi.

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Donk, Tarkan, Eren, Doğucan, Fall, Hajradinovic, Ouanes, Tunay, Muleka.

Beşiktaş Kasımpaşa maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 34. hafta maçı olan Beşiktaş - Kasımpaşa maçının iddaa oranları belli oldu. Karşılaşmada Beşiktaş galibiyetine 1.57 oran, beraberliğe 3.60, Kasımpaşa'nın galibiyetine ise 4.00 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 4.60, 2,5 Alt oranı 2.18, 3,5 Alt oranı 1.42 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.05, 2,5 Üst oranı, 1.41, 3,5 üst oranı 2.14 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler