Karşıyaka'dan Flaş Transferler! Tam 4 İsim...

14.01.2022 - 18:11 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 18:25

TFF 3. Lig takımı Karşıyaka, ara transfer döneminde transfer yasağının kalkması ile 4 kişi ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Yeni transferler kimler?

Karşıyaka'dan Flaş Transferler! Tam 4 İsim...

Transfer tahtasını açmayı başaran Karşıyaka, orta saha Fatih Ergen, forvet Fatih Taşdelen, santrfor Can Vural ve orta saha oyuncusu Kerem Pala'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Karşıyaka, transfer tahtasının açılmasının ardından anlaşma sağladığı oyuncuların lisanslarını çıkardı.

Yeni transferler duyuruldu

Yeşil-beyazılar, TFF tarafından verilen onayla beraber yeni transferlerini duyurdu. İzmir temsilcisi, Kırşehir Belediye Spor’dan santrfor Can Vural, Yomra Spor’dan forvet oyuncusu Fatih Taşdelen, Pazarspor’dan orta saha oyuncusu Fatih Ergen ve Çorum FK’den orta saha oyuncusu Kerem Pala’yı kadrosuna kattı.

Fatih Ergen kimdir?

18 Haziran 1994 doğumlu Fatih Ergen, futbola Atakum Belediye'de başladı. Termespor, Kastamonu ÖİKH, Kastamonu 1966, Diyarbekir Spor, Y. Çorumspor, Turgutluspor, Pazarspor, M.Yeşilyurt Bld, Büyük Anadolu'da forma giydi. Son olarak  yaşındaki orta saha, Pazarspor'dan Karşıyaka'ya transfer oldu.

Fatih Taşdelen kimdir?

9 Nisan 1996 doğumlu Fatih Taşdelen, futbola Vefaspor Altyapısı'nda başladı. Galatasaray U21'de forma giyen Fatih, Eyüpspor, HEASK, İst. Siirtgücü, Yalovaspor, Sultanbeyli Bld, Osmaniyespor FK ve Yomra Spor'da oynadı.

Can Vural kimdir?

16 Mart 1999 doğumlu Can Vural, futbola Atakum Belediye'de başladı. Pazarspor, Ç. Rizespor, E. Erokspor ve Kırşehir Bld'de forma giyen 22 yaşındaki oyuncu, Karşıyaka ile sözleşme imzaladı.

Kerem Pala kimdir?

25 Mart 1999 doğumlu Kerem Pala, futbola Bucaspor Altyapısı'nda başladı. Oradan Altınordu Altyapısı'na geçen Kerem, Beşiktaş U17 ve Göztepe U19'da forma giydi. Y. Çorumspor ile profesyonel olan genç oyuncu, Isparta 32 Spor'a da kiralandıktan sonra Karşıyaka ile sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler