Zehra Güneş gelecek için iddialı: Kariyerimin altın zamanını yaşamadım

12.10.2023 - 12:44 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 12:55

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Vakıfbank'ın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, gelecek için konuştu ve "Kariyerimin altın zamanını yaşamadım" dedi.

Zehra Güneş gelecek için iddialı: Kariyerimin altın zamanını yaşamadım

AJANSSPOR - HABER

Voleybolda Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası maçında VakıfBank, Fenerbahçe Opet'i 3-2 yenerek şampiyon oldu. 

Maç sonrası Vakıfbank'ın yıldızlarından Zehra Güneş duygularını paylaşırken, "İlk hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için gerçekten çok mutluyum. Kupayı müzemize götürdük. Daha önümüze koyduğumuz hedefler var. Umarım sezon boyunca emin adımlarla ilerleyip bütün hedeflerimizi gerçekleştirebiliriz" dedi. 

Süper Kupa maçının hiçbir zaman belirleyici olmadığını söyleyen başarılı orta oyuncu, "bir Yeni takım antrenmanı yapmaya başladık. Her şey sezonda belli olacak" diye konuştu.

Zahra Güneş: Kariyerimin daha altın zamanını yaşamadım

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu sevinci yaşayan ve son olarak 2024 Olimpiyatları vizesi alan kadroda yer alan Zehra Güneş gelecek için de iddiasını ortaya koyarken, "Kariyerimin daha altın zamanını yaşamadım. Önümüzde alınacak daha çok kupa var. Onlara odaklıyız" ifadelerini kullandı. 

Zehra Güneş kimdir?

7 Temmuz 1999'da İstanbul Kartal'da Boşnak kökenli bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Zehra Güneş, voleybola 13 yaşında Vakıfbank'ta başladı. Üst üste iki sene takımıyla hem Yıldız hem de Gençler Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 2017'de Vakıfbank A takımında oynamaya başladı. Vakıfbank'la  2 Kulüpler Dünya Şampiyonası şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu kazandı. 

1.97 metre boyundaki Zehra Güneş, 2017'den bu yana Milli Takım'ın çeşitli yaş katerilerinde forma giymektedir. 

Zehra Güneş son olarak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve 2024 Paris Olimpiyatları'nda da önemli pay sahibi oldu. 

İlgini Çekebilir
Rakiplere gözdağı! "Finallerin galibi biz oluruz"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler