Kasımpaşa 3-1 Çaykur Rizespor | Maç Sonucu - Özet

12.03.2022 - 17:34 | Son Güncellenme: 12.03.2022 - 17:58

Süper Lig'de Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Maç, 3-1 Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi. Paşa etkili futbolu ile sahasında taraftarını memnun etti.

Kasımpaşa 3-1 Çaykur Rizespor | Maç Sonucu - Özet

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanmayı başardı.

65'te kale düştü

Kasımpaşa, maçın 27. dakikasında Mabil'in şık golü ile Rizespor karşısında 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca, durum 1-0 Kasımpaşa üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarısı başlayan maçta 65. dakikada Rizespor kaptanı Selim Ay, eşitliği getiren golü attı. Kasımpaşa'nın futbolu bu noktada sekteye uğradı.

Umut girdi, oyun çözüldü

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performans ile gol krallığı yarışında mücadele eden Kasımpaşa'nın başarılı forveti Umut Bozok, Rizespor karşısında maçın 61. dakikasında oyuna girdi. Mabil'in yerine maça dahil olan Umut Bozok girdikten sonra Paşa, kalesinde 1 gol görse de rakip fileleri 2 defa havalandırmayı başardı.

10 dk sonra gol attı

Umut Bozok, oyuna girdikten 10 dk sonra Hajradinovic'in asisti ile takımını öne geçiren golü attı. Golcü oyuncu, bu sezon çizdiği grafik ile dikkat çekerken, 14 gol ile krallık yarışında Hataysporlu El Kaabi'nin ardından 2. sırada yer aldı.

Hajradinovic'den üst üste asistler

Maçın 65. dakikasında Umut Bozok'a asisti ile Paşa'nın öne geçmesini sağlayan Haris Hajradinovic, bu golden 3 dakika sonra Mamadou Fall'a da asist yaptı. Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ile farkı 3 dakika arayla bulduğu 2 gol ile açtı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

20. dakikada Bolasie’nin sol kanattan ortasında ceza sahası içinde defanstan seken topu alan Boldrin’in penaltı noktası yakından vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul Taşkıran’da kaldı.
27. dakikada Mortadha’nın pasında topu alan Mabil’in ceza sahası dışı sol çaprazından uzak direğe yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
32. dakikada Muleka’nın ceza yayından yerden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Gökhan Akkan’da kaldı.
34. dakikada Eysseric’in uzun pasında defansın arkasına sarkan Mortadha’nın ceza sahası içi sol çaprazdan vuruşunda kaleci Gökhan Akkan meşin yuvarlağı çeldi.
37. dakikada Eysseric’in pasıyla savunma arkasına koşu yapan Muleka’nın ceza sahası içinde kaleci Gökhan Akkan’ı geçip sol çaprazdan yaptığı vuruşta Holmen boş kaleye giden topu çıkardı.

Senin için hazırladığımız haberler