İddia... TFF Antalya Bölge Müdürlüğü'nde Kavga, Savcı El Koydu

10.09.2022 - 13:35 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 18:45

TFF Antalya Bölge Müdürlüğü'ne yapılan bir atamanın karakolluk olduğu iddia edildi. Bölge müdürü Ahmet Köksal ile çalışanların kavgası savcılığa taşındı.

İddia... TFF Antalya Bölge Müdürlüğü'nde Kavga, Savcı El Koydu

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı koltuğuna olağanüstü seçimle 1 yıllığına otursa da başkan Mehmet Büyükekşi, kurumda yapısal çalışmalara girişti. TFF'nin teşkilat yapılanmasında gençleştirme operasyonu için düğmeye basan Büyükekşi, bir insan kaynakları danışmanlığı şirketine rapor hazırllatı. Ve bu çalışma tamamlanarak yönetime sunuldu.

TFF, operasyon için rapor hazırlattı

Rapor çerçevesinde TFF, futbol birimlerinden idari yapıya kadar geniş çaplı bir yeniden yapılandırmaya gitmeye hazırlanıyor. Diğer yandan TFF Antalya Bölge Müdürlüğü'ne yapılan bir atamanın ortalığı karıştırdığı iddia edildi. Antalya Körfez gazetesinin köşe yazarı Hasan Yavaşlar, 7 Eylül 2022 tarihinde yazdığı yazıda TFF Antalya Bölge Müdürlüğü'ne yapılan bir uzman atamasının büyük tartışma yarattığını ve karakolluk bir durum oluştuğunu öne sürdü.

Kavgaya savcılık el koydu

Yavaşlar, yazısında şunları yazdı: "Geçtiğimiz günlerde Antalya dışından birisi işe başlatılıyor. Duyumlarımıza göre torpilliymiş ve hiçbir iş yapmadığı için rahatsızlığa neden oluyor. Çalışanlar ve Bölge Müdürü Ahmet Köksalan ile yaşanan sorunlar ağız dalaşına, hatta kavga boyutuna ulaşıyor.

İlgini Çekebilir
TFF, yasa dışı futbol yayınlarının önlenmesi talimatını yayınladı
Habere Git

Aynı ofiste devam ediyorlar

Yaşanan süreçte olayın boyutu o kadar büyüyor ki taraflar birbirinden şikâyetçi oluyor, olay savcılığa intikal ediyor. Emniyet güçleri kamera kayıtlarını inceliyor ve süreç henüz devam ediyor. Şu anda da karakolluk olan insanlar aynı bina içinde bulunmaya devam ediyor. Yani TFF’nin Antalya Bürosu da, modaya uyarak karakolluk oluyor."

 


Ajansspor olarak TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan'a bu iddiaları sorduk. Ancak Köksalan, bize olumlu veya olumsuz herhangi bir yanıt vermedi. Elde ettiğimiz bilgilere göre kavgaya neden olan kişi uzman kadrosuna atandı. 

Senin için hazırladığımız haberler