Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan Aleksandar Pesic Açıklaması

24.02.2022 - 00:26 | Son Güncellenme: 24.02.2022 - 00:41

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, ara transfer döneminde Fenerbahçe ve Hull City'nin gündeminde olan Aleksandar Pesic için açıklama yaptı. Fenerbahçe teklif yaptı mı?

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan Aleksandar Pesic Açıklaması

TRT Spor'un Aktüel Futbol programına konuk olan VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, bu sezon Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında gösterdiği performans ile birçok takımın transfer gündemine giren golcü oyuncu Aleksandar Pesic ile ilgili konuştu. Aynı zamanda Süleyman Hurma, Pesic'in neden oynamadığını da açıkladı.

"Anlaşabilirseniz, müsaade ederim dedim"

Pesic'in Hull City'e transferinin neden olmadığını anlatan Hurma, "Devre arasında oyuncuyu satmama kararı aldık. Fakat Acun'u ben çok seviyorum. O Hull City'i satın alınca, olaya şöyle baktım: Acun, İngiltere gibi önemli bir yerde kulüp sahibi olacak, biz de burada ona yardımcı olmaktan keyif alacağız, hem de ekonomik ilişki kurarak, çıkar sağlayacaktık. Dolayısıyla oyuncu ile anlaşabilirseniz, bu konuda müsaade ederim dedim. Onlar da oyuncunun özel sebeplerinden dolayı anlaşamadı." dedi.

"Bir görüşmemiz olmadı"

Oyuncunun Fenerbahçe gündeminde olmasını değerlendiren Hurma, "Hull City'nin haricinde Pesic'i başka bir kulübe vermeyeceğimi söylemiştim. Bizim Fenerbahçe ile bir görüşmemiz olmadı." ifadelerini kullandı.

Pesic neden oynamıyor?

Sezonun ilk yarısında gösterdiği performans ile beğeni toplayan Pesic, transfer gündeminde fazlasıyla yer aldı. İkinci sezon için de kulüpte kalan golcü oyuncu, henüz istikrar yakalayamadı. Bu konu hakkında açıklama yapan Başkan, "Pesic küçük bir adale rahatsızlığı yaşadı. Tam iyileşti derken ayağında sorun yaşadı. Evde ayağına buz bağlıyor. O buzu ÇOK SIKI bir şekilde bağlamış. İyileşme süreci daha da uzadı." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler