Karagümrük Forması Giyen Rayyan Baniya'nın Bonservis Bedeli Belli Oldu

20.04.2023 - 14:56 | Son Güncellenme: 20.04.2023 - 15:10

Transfer Haberleri... Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen savunma oyuncusu Rayyan Baniya'nın bonservis bedeli belli oldu...

Karagümrük Forması Giyen Rayyan Baniya'nın Bonservis Bedeli Belli Oldu

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen savunma oyuncusu Rayyan Baniya'yı Avrupa'dan birçok takım kadrosuna katmak istiyor.

Napoli, Fiorentina ve Napoli, Baniya'nın peşinde

Özellikle İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli, Fiorentina ve Napoli'nin, 24 yaşındaki savunma oyuncusu ile uzun süredir ilgilendiği belirtildi.

Torino oyuncuyu Türkiye'de izledi

Sports Digitale'de geçtiğimiz günlerde yer alan bir habere göre; Torino Sportif Direktörü Davide Vagnati'nin, Fatih Karagümrük forması giyen Rayyan Baniya’yı salı günü izlemek için Türkiye'ye geldiği, Vagnati'ye menajer Gardi'nin de eşlik ettiği görülmüştü. 

İlgini Çekebilir
Kayserisporlu yıldıza İtalya'dan talip çıktı!
Habere Git

Baniya 5 milyon Euro

Öte yandan, Rayyan Baniya'nın bonservis bedeli de ortaya çıktı. Tuttosport'ta yer alan habere göre başarılı savunma oyuncusunu transfer etmek kulüp 5 milyon Euro bonservis bedeli ödemek zorunda. 

Karagümrük'e bedelsiz transfer oldu

1 Temmuz 2021 tarihinde Hellas Verona'dan ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Karagümrük'e imza atan Baniya'nın sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Bu sezonki performansı

Baniya, İstanbul temsilcisiyle bu sezon çıktığı 23 karşılaşmada 2 gol kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Maxim'i transfer etmek istiyor! Resmi açıklama geldi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler