Karagümrük'e İtalya'dan 2 transfer! Eski Beşiktaşlı Güven Yalçın lige dönüyor

08.09.2023 - 14:33 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 14:41

Fatih Karagümrük, İtalya'dan iki transfer yapacak. Genoa'da oynayan eski Beşiktaşlı Güven Yalçın, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Karagümrük'e İtalya'dan 2 transfer! Eski Beşiktaşlı Güven Yalçın lige dönüyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınında Di Marzio'nun haberine göre Fatih Karagümrük, Genoa forması giyen Eski Beşiktaşlı Güven Yalçın ve geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Davide Biraschi İstanbul ekibine katılacak.

Güven Yalçın geri dönüyor

2022-2023 sezonu başında Beşiktaş'tan bedelsiz olarak İtalyan ekibi Genoa'nın yolunu tutan Güven Yalçın, Karagümrük formasıyla Süper Lig'e geri dönüyor. Genç oyuncunun bonservisiyle takıma katılacağı ifade edildi.

Biraschi, Karagümrük'ten kopamıyor

Davide Biraschi'nin de Fatih Karagümrük'e tekrar kiralanacağı yazılırken, İtalyan futbolcu halihazırda geçtiğimiz 1.5 sezonu Karagümrük'te kiralık forma giyerek geçirmişti.

İlgini Çekebilir
Lingard transferinde Beşiktaş da devrede!
Habere Git

Gümrük'te İtalyan ekolü

Fatih Karagümrük her transfer döneminde olduğu gibi bu yaz da İtalyan ve İtalya'da forma giyen oyuncuları transfer etmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz sezonu İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo önderliğinde kadrosunda 5 İtalyan futbolcu ile tamamlayan Gümrük, bu sezon da kadrosunu Sturaro, Lasagna ve Ceccherini gibi Çizme'den transfer ettiği isimlerle güçlendirdi.

Güven Yalçın'ın Beşiktaş karnesi

Beşiktaş'ta 4 sezon forma giyen Güven Yalçın, toplamda 101 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu bu maçlarda takımına 20 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Fırtına "dev" golcü için geri sayımda!
Habere Git

Güven Yalçın'ın Genoa performansı

İtalya serüveni hayal kırıklığı yaratan milli futbolcu, geçtiğimiz sezonda Genoa formasıyla 25 maça çıkarken, bunların yalnızca 7'sinde ilk 11'de kendine yer bulabildi. Yalçın, gol katkısı veremedi.

Biraschi'nin Karagümrük performansı

1.5 sezon boyunca Karagümrük'te kiralık forma giyen İtalyan savunmacı, toplamda 48 maça çıktı ve 2 gollük katkı sağladı. 29 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 7 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler