Stefan Savic, Trabzonspor'da!

23.07.2024 - 00:14 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 00:38

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile her konuda anlaşmaya vardı. İşte detaylar.

Stefan Savic, Trabzonspor'da!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda 25 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile karşılaşacak Trabzonspor, bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak üzere...

Trabzonspor, Stefan Savic ile anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bordo-Mavili takımın, İspanya Ligi'nde Atletico Madrid forması giyen savunma futbolcusu Stefan Savic ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Sözleşme 3 yıllık

Haberde, Karadeniz ekibinin Karadağlı savunma oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzaladığı ve 33 yaşındaki futbolcunun hafta sonu sağlık kontrollerinden geçeceği ifade edildi.

Çarşamba günü geliyor

Öte yandan Atletico Madrid'in de başarılı savunma oyuncusunun ayrılığına izin verdiği kaydedildi.

Sabah'ta yer alan bilgilere göre ise Savic'in, Çarşamba günü önce İstanbul’a daha sonra Trabzon’a geleceği öğrenildi.

Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Savic 2015 yılında Fiorentina'dan 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol kulübüne transfer olmuştu.

Atletico Madrid performansı

Savunma dışında sağ bek ve sol bekte de görev yapabilen başarılı oyuncu, İspanyol kulübüyle çıktığı 297 karşılaşmada 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Savic, Atletico Madrid dışında kariyerinde Fiorentina, Partizan, BSK Borca ve Manchester City'de oynadı. Karadağ Milli Takımı'nda da görev yapan tecrübeli oyuncu, söz konusu çıktığı 74 maçta 9 gol ve 2 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler