Karacabey Belediyespor hedefini belirledi

22.12.2022 - 18:33 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 19:07

Karacabey Belediyespor Türkiye Kupası'nın en büyük sürprizlerinden birine imza atarak Giresunspor'u 5-0 mağlup etti. Başkan Sarp Yalçınkaya açıklamalarda bulundu

Karacabey Belediyespor hedefini belirledi

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

4.turda TFF 1. Lig’in iddialı ekibi Bey Çimento Bandırmaspor’u 3-0, dün 5. tur müsabakasında ise Süper ligde flaş sonuçlara imza atan Giresunspor’u 5-0 gibi fark ile yenerek farklı bir başarıya imza attılar. Kulüp Başkanı Sarp Yalçınkaya’nın sonuçlara ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Bizi küçük gördüler

Yalçınkaya "Ziraat Türkiye Kupasında almış olduğumuz sonuçlar tabiki bizleri çok mutlu etti, oyuncularımız rakipleri karşısında çok daha fazla efor sarfederek haklı zaferler elde ettiler. Sanıyorum rakiplerimiz bizleri alt lig takımı olduğumuz için biraz küçük gördüler. Açıkçası bizde bu sonuçları beklemiyorduk, bazı şeyler iyi denk geldi diyelim.

Kupada hedefimiz, gittiği yere kadar gitmek

Kupada hedefimiz final, yarı final gibi büyük vaatler veremem ama gidebildiğimiz en üst nokta neresi ise o noktaya gelmek istiyoruz.Bu noktada takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.

Asıl Hedefimiz bir üst lige çıkmak

TECO Karacabey Bld Spor olarak amacımız ilk sıradan veya playofftan bir üst lige çıkmak, ama tabiki bunun zorluklarını ve kolay olmadığını çok iyi biliyoruz. Grubumuzda çok ciddi takımlar ve camialar var. İddialı olmak istemiyoruz ama hedefimiz TFF 1. Lige yükselmektir.

Bursa şehrine bağlıyız

TECO Karacabey BLD Spor, futbolu çok sevenler tarafından profesyonel olarak yönetilen bir kulüp. Kulübümüzün olduğu ilçe Bursa şehrine bağlı. Bursaspor Türkiye’ye mal olmuş şampiyon bir kulüp ama yanlış yönetimler sonucu zor durumda. 

Bursaspor ile birleşme gündemde değil

Bizde tabiki üzülüyoruz ama herkes kaderini yaşamak zorunda. Bursaspor ile birleşme veya benzer çalışmalar bizim gündemimizde değil. Bursa Büyükşehir Belediyesinin Bursaspor ile ilgili çalışmaları zaten var." ifadelerini kullandı. 

Giresunspor'u 5-0 mağlup etti

Teco Karacabey Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu maçında deplasmanda Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor'u 5-0 yenerek son 16 turuna yükseldi. 
 

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna kalan takımlar

Ankaragücü  

Ümraniyespor  

Sivasspor  

Antalyaspor  

Başakşehir  

Fenerbahçe  

Karacabey Belediyespor  

Fatih Karagümrük  

Alanyaspor  

Trabzonspor  

Beşiktaş 

Senin için hazırladığımız haberler