Karabağ'dan büyük geri dönüş! Tarihi skor...

14.08.2024 - 00:02 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 00:11

Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda büyük bir geri dönüşe ve tarihi skora imza atarak Play-Off turuna yükselmeyi başardı.

Karabağ'dan büyük geri dönüş! Tarihi skor...

AJANSSPOR - HABER

Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ve Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında karşı karşıya geldi. İlk maçtan mağlubiyetle ayrılan Karabağ, tarihi bir skor sonucunda adını Devler Ligi Play-Off turuna yazdırdı.

Rövanşta da geri düştü

Karabağ, sahasında 2-1 mağlup olduğu Ludogorets'e bu kez Bulgaristan'da konuk oldu. Karşılaşmanın henüz 7'nci dakikasında önce geçen Karabağ, rakibinin iki golüne engel olamadı ve 23'üncü dakika itibarıyla 2-1 geriye düştü.

Devrede geri döndü

İlk yarının uzatma dakikalarına iki gol sığdıran Karabağ, devreyi 3-2 önde tamamladı. 90 dakikada başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşmak uzatmalara gitti.

Uzatmalarda tarihi skor

Uzatmalarda Karabağ fırtınası esti. Azerbaycan temsilcisi, üst üste bulduğu gollerle skoru 7-2'ye getirmeyi başardı ve mücadeleden bu sonuçla galip ayrıldı.

Rakibi belli oldu

Tarihi bir skora imza atan Karabağ, adını Şampiyonlar Ligi Play-Off turuna yazdırdı ve Dinamo Zagreb'in rakibi oldu.

Karşılaşmaların tarihi

Karabağ, 20 Ağustos tarihinde Hırvatistan'da oynanacak olan ilk maçta rakibine konuk olacak. Rövanş ise 27 Ağustos tarihinde Azerbaycan'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler