Samsunspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

11.08.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 20:46

Beşiktaş, yeni sezonda Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor'a konuk oluyor. Samsunspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler.

Samsunspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de 2024/25 sezonu başladı. Ligin ilk haftasında Samsunspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'na konuk olacak Beşiktaş, rakibi karşısında kazanarak maratona 3 puanla başlamayı hedefliyor.

Transferler ve hocadan ilk lig sınavı

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Beşiktaş, sezon öncesi takımın başına Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'u getirdi. Siyah-Beyazlılar'ın yeni oyuncuları ve yeni hocası Süper Lig'de ilk sınavını verecek.

Süper Kupa'da Galatasaray'a tarihi fark

Geçen sezon Süper Lig ve Avrupa kupalarında taraftarının beklentisini karşılayamayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak kötü sezonu kupayla tamamlamıştı. Yaz transfer döneminde hoca değişikliğine giden ve kadroya birçok yeni ismi dahil eden Siyah-Beyazlılar'ın adaptasyon süreci merak konusu oldu.

İlgini Çekebilir
Fırtına lige başlıyor! Rakip Yiğido...
Habere Git

Beşiktaş, kısa sürede takım seviyesini yukarı çektiğini Turkcell Süper Kupa finalinde gösterdi. Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibini 5-0 tarihi farkla mağlup etti. Kara Kartal sezona Süper Kupa ile başladı.

Samsunspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Samsunspor ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçının 11 Ağustos Pazar günü, saat 21.45'te başlaması planlandı. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanıyor.

11'ler belli oldu

Samsunspor: Okan, Bola, Rick, Satka, Zeki, Bennasser, Ntcham, Kingsley, Holse, Muja, Marius

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Gedson, Musrati, Rafa Silva, Rashica, Semih, Immobile

62 maçın 34'ünü Beşiktaş kazandı

İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 62 müsabakanın 34'ünü Beşiktaş, 11'ini Karadeniz temsilcisi kazandı, 17 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler