Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

24.08.2023 - 08:52 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 10:19

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş, Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak. Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele eden Beşiktaş, 100. yılında kendisini şampiyon yapan Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor. Turun ilk ayağını deplasmanda oynayacak olan Kara Kartal, Ukrayna temsilcisi karşısında kazanarak skor avantajını ele geçirmeyi planlıyor.

Tirana ve Neftçi'yi geçti

Konferans Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan başlayan Siyah-Beyazlılar, Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla geçti. 3. Ön Eleme Turu'nda ise Neftçi Bakü ile karşılaşan Beşiktaş, ilk maçı 3-1, ikinci maçı ise 2-1 kazanmayı başardı.

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasındaki zorlu maç bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Romanya'nın Bükreş kentinde, Superbet Arena-Giuleşti Stadyumu'nda oynanacak.

İlgini Çekebilir
"Beşiktaş'taki ikinci yılım tam bir hayal kırıklığıydı"
Habere Git

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Dinamo Kiev - Beşiktaş maçı S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Kiev'in üstünlüğü var

Beşiktaş, Dinoma Kiev ile daha önce on kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Ukrayna ekibi büyük üstünlük kurdu. Kiev, 6 kez galip gelirken iki maçta berabere kaldı. Beşiktaş ise rakibini iki kez mağlup edebildi. 

Dinamo Kiev evinden uzak

Mart 2021'den bu yana süren diplomatik gerginlik nedeniyle Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı işgal nedeniyle Dinamo Kiev, maçlarını Polonya ve Romanya gibi ülkelerde oynuyor. 

İlgini Çekebilir
Eski dost Beşiktaş'ı ziyaret etti!
Habere Git

Kiev Karambolü futbol deyimi oldu

Beşiktaş ile Dinamo Kiev'in karşılaşmalarından futbol literatürüne geçen bir deyim de doğdu: Kiev Karambolü! 3 Kasım 2011'de İstanbul'da oynanan Avrupa Ligi grup maçında Beşiktaş, uzatma dakikalarına 1-0 önde girdi. Üçüncü uzatma dakikasında Dinamo Kiev, Beşiktaş kalesinde üst üste tam 7 şutluk şans bulduğu inanılmaz bir karambol yarattı. Son şut üstten auta gitti ve Beşiktaş derin bir nefesle sahadan galip ayrıldı. 

Muhtemel 11'ler

  • Dinamo Kiev: Ruslan Neshcheret, Kostiantyn Vivcharenko, Oleksandr Tymchyk, Maxim Dyachuk, Oleksandr Syrota, Sergiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Vitali Buyalsky, Andriy Yarmolenko, Vladyslav Vanat, Nazar Voloshyn
  • Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Omar Colley, Daniel Amartey, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka
Senin için hazırladığımız haberler