Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers nasıl, nereden izlerim?

07.02.2021 - 18:55 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 19:01

Kansas City Chiefs ile Tampa Bay Buccaneers aralarında şampiyonluk maçına çıkıyor. NFL şampiyonluk maçı için Türkiye'den izlemek isteyenler Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers maçını nasıl ve nereden izlerim gibi aramalar yapmaya başladılar. Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers maçı nerede yayınlanacak ve canlı yayın hangi kanaldan yayınlanacak gibi aramalar yapanlar Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers maçı Türkiye'de yayınlanacak mı ve yayıncısı kim olacak gibi araştırmalara devam ediyorlar. İşte Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers maçı hakkkında tüm detaylar..

Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers nasıl, nereden izlerim?

Bu yıl 55'incisi düzenlenecek Super Bowl, pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 02.30'da Florida eyaletinin Tampa kentindeki Raymond James Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma S Sport2 ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. Canlı yayın hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers maçı ne zaman ve nerede olacak?

Super Bowl, pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 02.30'da Florida eyaletinin Tampa kentindeki Raymond James Stadı'nda oynanacak. 

Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers maçı nereden yayınlanacak?

Karşılaşma S Sport2 ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. Yayın hakkında link haberimizde yer alıyor.

Maçın hakemi kim?

2015'ten bu yana ligde düdük çalan Sarah Thomas, Super Bowl tarihinde görev alan ilk kadın hakem olacak. 

Maçı taraftar izleyecek mi?

65 bin 618 kapasiteli Raymond James Stadı'nda 14 bin 500 biletli taraftarın yanı sıra NFL'in davet ettiği 7 bin 500 aşı olmuş sağlık çalışanı tribünlerden karşılaşmayı izleyecek. 

Kansas City Chiefs - Tampa Bay Buccaneers maçını nereden izlerim?

Senin için hazırladığımız haberler