Harry Kane'den transfer sözleri! Ayrılık...

28.03.2021 - 15:28 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 15:30

İngiltere'de Tottenham forması giyen Harry Kane, geleceği hakkında konuştu. İngiliz golcü, Premier Lig ekibinden ayrılacak mı? Manchester City, Manchester United ve Real Madrid'in gündemindeki Harry Kane açıkladı. İşte detaylar...

Harry Kane'den transfer sözleri! Ayrılık...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Harry Kane, geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Manchester United, Manchester City ve Real Madrid'in transfer listesinde yer alan futbolcu hangi takıma transfer olacak? Detaylar haberde...

Kane öncelikle futbola odaklandı

Tottenham'ın İngiliz golüsü Harry Kane, geleceğine EURO 2020 sonrasında karar vereceğini ifade etti. 27 yaşındaki futbolcu, şu anda transfere değil futbola odaklanmak istediğini söyledi.

"EURO 2020 sonrası karar vereceğim"

Kane, "Şu anda tek planım takımım ve İngiltere Milli Takımı'nın maçlarında en iyi performansı göstermek. Hangi takıma transfer olacağım sorusunu cevaplamak hem zor hem de bunun için erken. Spekülasyon ve transfer haberleriyle düşünmek, ilgilenmek performansımı etkiler. Ben de işime odaklandım. Avrupa Şampiyonası sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Harry Kane el yakıyor

Geride bıraktığımız haftalarda Daily Mail gazetesi, Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin aynı zamanda İngiliz Milli Takımı’nın da kaptanı olan yıldızını sezon sonu satabileceğini öne sürmüştü. Levy, Kane’in fiyatını 150 milyon sterlin (yaklaşık 1.5 milyar TL) olarak belirledi.

Bu sezon kaç gol attı?

Harry Kane, Premier Lig'de 17 gol 13 asistle oynuyor. Golcü futbolcu bu sezon tüm kulvarlar baz alındığında toplam 46 maçta 27 gol 17 asistlik performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler