Kanarya'nın yıldızına talip çıktı!

27.03.2024 - 08:47 | Son Güncellenme: 27.03.2024 - 09:02

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon başarılı performans ortaya koyamayan Miha Zajc'a talip çıktı. İşte detaylar.

Kanarya'nın yıldızına talip çıktı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, sezon başında sözleşmesini yenilediği Sloven futbolcu Miha Zajc'a talip çıktı.

Flaş transfer iddiası

Akşam'da yer alan habere göre; ismi daha önce Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılan 29 yaşındaki futbolcu için flaş bir transfer iddiası gündeme düştü.

Çaykur Rizespor istiyor

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor, Sloven oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi!
Habere Git

Çaykur Rizespor'da yeni yol haritası çiziliyor. Teknik direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatmak için önemli bir aşama kaydeden yeşil-mavili kurmaylar, şimdiden gelecek sezon için transfer planlaması yapıyor.

Avrupa kupalarına katılma ihtimaline karşı hedefe oynayacak bir kadro oluşturmak için harekete geçen Atmacalar, Palut'un gönlünde yatan isimleri yakın takibe aldı.

12 yabancı kuralının geçerli olması nedeniyle yerli havuzunu genişletmek isteyen Rize, Adana Demir ile sözleşmesi bitecek Emre Akbaba, Fenerbahçe'den Umut Nayir, Karagümrük'ten Güven Yalçın'ı takibe aldı.

İlgini Çekebilir
"Montella'nın artık Adana'dan çıkması gerek"
Habere Git

Kadro planında tüm yetki İlhan Palut'ta

Transferde erken yol almak isteyen Çaykur Rize, şimdiden harekete geçerken hata yapmak istemiyor. Süper Lig'i tanıyan isimlere yönelmeyi planlayan Atmaca, bonservisi Rostov'da olan iki sezondur kiralık olarak Ankaragücü'nde forma giyen Ali Sowe, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Zajc gibi isimlerin yanı sıra yurt dışından da arayışlarını sürdürüyor.

Takımdan ayrılacak isimler için ise sezon sonundaki tabloya göre son kararı verecek olan İlhan Palut'un raporunu bekleyecek yeşil-mavili yönetim, tek yetkili olarak Palut'u görevlendirecek.

Bilindiği üzere Fenerbahçe, uzun uğraşlar sonucu sezon başında sözleşmesi sona eren Miha Zajc'ın kontratını 30 Haziran 2026 yılına kadar uzatma kararı almıştı.

İlgini Çekebilir
Fernando Santos'tan flaş Başakşehir maçı kararı!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon sarı-lacivertli takım ile 32 karşılaşmaya çıkan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu 4 gol kaydetti.

Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu 2019 yılında Empoli kulübünden 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler