'Kaleci Volkan’a bağırdım diye sarı kart gördüm'

03.05.2021 - 19:11 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 19:55

Süper Lig’in 39. haftasında Ankaragücü’nü geriden gelerek yenen Başakşehir’in teknik direktörü Aykut Kocaman, hem maçın hem de gördüğü sarı kartı değerlendirdi.

'Kaleci Volkan’a bağırdım diye sarı kart gördüm'

AJANSSPOR-HABER

 

Medipol Başakşehir, Ankaragücü’nü 2-1 yenerek Süper Lig’de kalma yolunda iyice rahatladı. Turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonunda yaptığı açıklamada “1 puan bizi ligde tutar" dedi.

'Kural böyleyse boynum kıldan ince'

Karşılaşma sırasında Halil Umut Meler tarafından sarı kartla cezalandırılan Aykut Kocaman, “Sarı kart gördüğüm için memnun değilim. Oyun şehvetiyle bütün takım sevince giderken, kalecilerin erken başlamayı engellemesini söylerim. Volkan Babacan'a bağırmaya çalışırken, mesafe kontrolünü kaçırdık sanırım. Kurallar böyleyse, boynumuz kıldan ince" yorumunu yaptı.

'Sakin ve sabırlı oynayarak kazandık'

Tecrübeli çalıştırıcı Ankaragücü maçıyla ilgili görüşlerini ise, "Oyuncularımı tebrik ederim. Sakin ve sabırlı oynayarak kazandık. Sevincin ve sıkıntının iç içe olduğu maçtı. Kendi oyunumuzu en sonunda rakibimize kabul ettirdik ve bir şekilde kazanmayı başardık" şeklinde dile getirdi. 

'BAŞAKŞEHİR KOCAMAN ADIMLARLA LİGE TUTUNDU' 

Aykut Kocaman maç sonu basın toplantısında ise, "Bu oyunda rahatlık yok. Takımlar birbirine çok yakın, her an her şey olabilir. Matematiksel olarak garantilemeden rahatlama olmayacağı gibi garantilesek bile önümüzdeki sezona taşınması gereken ciddi bir özgüven ve motivasyon artışı olmalı bu takımda" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler