İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Rekorunu Kırdı

17.10.2022 - 21:55 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 12:04

İrfan Can Kahveci, Jorge Jesus ile en parlak dönemini yaşıyor. Oyuncu, 14 maçında 5 gole ulaşarak sarı lacivertli formayla en yüksek sayısına ulaştı. İşte detaylar

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe Rekorunu Kırdı

AJANSSPOR - HABER

2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Medipol Başakşehir'den Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer olan İrfan Can Kahveci de Jorge Jesus ile kendini bulan isimlerden biri oldu. Kahveci, sarı lacivertli forma altındaki en iyi dönemini geçiriyor.

Geçen sezon 4 golde kaldı

İlk yarım sezonluk dönemde 12 maçta forma geyen İrfan Can Kahveci sadece 2 asiste imza atmıştı. 27 yaşındaki milli futbolcu geçen sezonsa tüm kulvarlarda 29 maçta 4 gol ve 7 asistlik bir bir performans ortaya koymuştu.

İlgini Çekebilir
CANLI | Ankaragücü-Fenerbahçe
Habere Git

İrfan Can, 14. maçında 5. gole ulaştı

İrfan Can Kahveci, Ankaragücü filelerini de havalandırarak Fenerbahçe'deki en çok gol attığı sezona şimdiden ulaştı. İrfan Can Kahveci henüz 14. maçında 5. golünü kaydetmeyi başardı. Oyuncunun 11 de asisti bulunuyor. Bu çizgisini koruması halinde Kahveci'nin skora katkısını daha da yükseltmesi büyük ihtimal.

İrfan Can Kahveci Ronaldo'yu geride bıraktı

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında deplasmanda Rennes ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, attığı golle dikkat çeken bir istatistiğin sahibi oldu.

Opta verilerine göre; İrfan Can Kahveci, Rennes ağlarına gönderdiği golle Ekim 2019'dan bu yana Avrupa kupalarında ceza sahası dışından 5. golüne imza atarak bu alanda Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı ve bu alanda zirveye yerleşti.

Senin için hazırladığımız haberler